Klar

God förmiddag pÄ er!
 
Nu Àr tenten skriven och 11:45 sÀtter jag mig pÄ tÄget hem. Himla skönt att komma hem sÄ jag hinner rida i dagsljus! :D Provet gick som förvÀntat, klarar det med lite tur ;) 
 
Nu ska jag kÀka och packa samt diska undan lite innan det bÀr av mot underbara lilla Avesta. Pusss
  
 

Pluggpluggplugg

Idag Àgnar jag mig endast Ät plugg. Var pÄ fysiklektion imorse mellan 08.00 - 10.00 och sen har jag pluggat matte hela dagen iprincip. Har en sÄ kallad KS imorgon, en sorts diagnos kan man sÀga. Om man klarar den fÄr man dock extrapoÀng pÄ den ritkiga tentan, dvs att man inte behöver klara lika mÄnga uppgifter som om man inte klarar KS. SÄ det Àr relativt viktigt att jag klarar den. Tvivlar dock pÄ att det gÄr som det ser ut nu, men ska plugga vidare och lÀsa pÄ pÄ gamla tentor sÄ kanske det gÄr.
 
 Hoppas pÄ mycket trigonometri, det förstÄr jag mig pÄ iallafall.
 
 
Hur som helst sÄ Äker jag hem imorgon eftermiddag och umgÄs med en vÀldigt saknad vÀn vid namn Amanda hemma i Avesta och sÄ ska jag av alla mÀnniskor kolla hockey pÄ lördag. Hahaha jaa ni. SÄ det kan bli

Funderingar

Gud vad mycket det Àr att tÀnka pÄ alltsÄ. Tycker sÄ himla mycket om folket i min lass pÄ KTH men kÀnner ÀndÄ att inriktningen inte Àr rÀtt för mig. Ska kÀmpa pÄ tills första tentorna Àr gjorda iallafall och se hur jag ligger till efter dem :) Men jobbigt och otroligt ointressant Àr det iallafall, speciellt fysik, haha.
 
Sen Àr det det hÀr med Flisan. Det Àr ett sÄnt himla slöseri pÄ fantastisk hÀst att hon bara gÄr i hagen i veckorna och inte utnyttjas alls. Ska man lÀmna ut henne pÄ foder? Leasa ut henne? SÀlja henne? Kommer inte pÄ nÄgot vis ha rÄd att ha henne pÄ nÄgot vettigt stÀlle i Sthlm och samtidigt ha tid att ge henne det hon förtjÀnar. TyvÀrr alltsÄ. Vet verkligen inte vad jag ska ta mig till för hon Àr min pÀrla, men hon förtjÀnar ju samtidigt det allra bÀsta. Funderar stÀndigt kring detta dilemma, skitdrygt. Om hon ska lÄnas t vill jag att on hamnar hos nÄgon rutinerad pÄ 1,30-1,40 nivÄ som kan fortsÀtta utveckla henne, men det Àr samtidigt svÄrt att hitta sÄdana ryttare som inte vill ha supermycket betalt för att ta emot pÄllarna. Riktigt svÄrt.