TrÄkiga nyheter

HÀromdagen fick jag och mamma rÀtt trista nyheter frÄn Norge angÄende Pepsi. Hon har varit skadad ett bra tag nu och svarar inte sÄ bra pÄ behandlingarna de gör, sÄ veterinÀrerna tror inte det blir ridhÀst av henne mer. Troligtvis kommer hon tas bort, men de ska försöka med nÄgra behandlingar till + smÀrtstillande. Hoppas hoppas det gÄr vÀgen, finaste Pepsodenten :( 
 
 

El Stockholmo

Hello!
Spenderat helgen i Avesta med familj, vÀnner och Halloweenfest vilket var riktigt kul. Jag var som ni kanske sett pÄ min instagram vampyr och tyckte jag lyckades riktigt bra, med hjÀlp av Jontes brors flickvÀn som gÄtt stylistlinje och sminkade mig riktigt sjukt creepy. 
 
Ska alldeles strax tillbaka till Stockholm, blir plugg hela vecka för min del, inget höstlov hÀr inte! Haha det som Àr bÄde bra och trÄkigt Àr att jag inte har nÄgra som helst vÀnner i Stockholm, sÄ det enda jag gör pÄ min fritid Àr att sitta med nÀsan begravd i skolböcker och plugga. Visserligen förstÄr jag ÀndÄ inte sÄ mycket som jag önskar att jag gjorde, för matte, fysik och kemi gÄr liksom inte in i min hjÀrna pÄ samma sÀtt som sociologiska Àmnen som psykologi, filsofi och samhÀll gör. FörstÄr mig liksom inte alls pÄ det pÄ samma sÀtt, men det Àr kanske en vanesak. Kommer vÀl in i det förr eller senare, haha.
 
Jonte och Flisan :D
 
Åker nog hem till helgen igen iallafall. Blir nog bara en snabbvisit frĂ„n lördag till söndag denna gĂ„ng dock. All tid i Stockholm fĂ„r mig att inse hur mycket jag tycker om Avesta, Ă€ven om jag trivs superbra i Stockholm ocksĂ„! Men Avesta Ă€r litet och mysigt och Stockholm Ă€r stort och hĂ€ftigt. Och riktig lagad mat pĂ„ helgerna Ă€r inte heller fel fĂ„r man vĂ€l sĂ€ga, haha!

TrÀningar

Nyss hemkommen och duschad efter att ha haft trÀningar i Vallentuna. Det Àr helt sjukt kul att ha trÀningar tycker jag, speciellt nÀr man ser stor skillnad pÄ ekipaget frÄn början av trÀningen till slutet. JÀtteroligt att ha fÄtt sÄ mycket positiv feedback frÄn alla ryttare ocksÄ. KÀnns riktigt riktigt kul, hoppas pÄ att fÄ komma tillbaka :D
 
 
Nu ska jag vika ikull mig för vÀntande prov imorgon. Bara ett litet diagnostiskt prov iallafall, sÄ man vet hur man ligger till liksom. Nattinatti!