Mitt liv börjar pÄ MÄndag kl. 13.00

HÀr var det dött minsann, herrejösses. 
 
Kan inte ge nÄgon bÀttre ursÀkt Àn att jag pluggat. Pluggar varje ledig stund nu för att vara sÀker pÄ att fixa sista tentan pÄ mÄndag - sen tar jag lov! SÄ ja, har verkligen inget liv just nu. Pluggar, tar en paus för att smita ut pÄ balkongen och andas lite frisk luft, kÀkar snabbmakaroner med falukorv för att jag inte har tid att laga ordentlig mat, pluggar, pluggar, pluggar, tar en eventuell dusch om jag ABSOLUT mÄste lÀgga tid pÄ en sÄdan. Ja, ni förstÄr. Tappade ju tre dagars plugg pga sjukdom, men nu jÀklar! KÀnner att jag börjar pÄ rÀtt bra koll pÄ det allra mesta iallafall, gjorde en gammal tenta nyss och hade lÄngt över G-grÀnsen dÀr iallafall :) PÄ mÄndag mellan 09.00-13.00 Àr tentan iallafall, dÀrefter kan jag bli mÀnniska igen.
 
 
I mina mikropauser skriver jag önskelistor och inköpslistor pĂ„ julklappar som ska köpas. Åh vad det Ă€r underbart med jul, jullistan gĂ„r pĂ„ repeat och jag har pyntat lĂ€genhet sĂ„ mycket jag kan för de fĂ„ kronor jag har till övers för julpynt.. :)  NĂ€sta torsdag kommer Pont Ă€ntligen hit ocksĂ„, saknar honom massor!
 
Ska försöka vara bÀttre pÄ uppdatera, men som sagt - tentaplugg.. Puss pÄ er godingar

Nyheter frÄn Dyon

Nu nÀr jag inte har pÄlle och rider aktivt lÀngre sÄ Àr jag inte sÄ uppdaterad angÄende utrustning lÀngre. Idag sÄg jag dock dessa konststycken pÄ Dyons hemsida nÀr jag var inne och kikade. 
 
Tycker verkligen inte att de har lckats med dessa trÀns, tyvÀrr.. Jag Àlskar ju som ni kanske vet dyons produkter annars men trÀnsen var ett riktigt bottennapp. De ser vÀldigt billiga ut, förmodligen pÄ grund av stenarnas storlek och placering. Ska man lyckas med swarovski pÄ nosgrimman ska stenarna vara smÄ och "insatta" i nosgrimman, inte sitta utanpÄ - tycker jag iallafall. 
  
 
Förbygeln Ä andra sidan var vÀldigt fin tycker jag. Den ser mycket mer vÀlgjord ut och de har satt in mÄnga stenar vilket mÄnga andra inte gör.
 
 
HÀrligt att till och med stilrena Dyon börjat med lite blingbling iallafall :D Om de fÄr nÄgot Är pÄ sig att öva och ta fram lite fler produkter kan det nog bli riktigt fina grejer tror och hoppas jag.

BlÀÀÀh

Hej pÄ er!
 
Sitter just nu hemma i Hede och bokar om tĂ„gbiljetter till Sthlm. Har dragit pĂ„ mig Ă€nnu en underförkylning och orkar rent ut sagt inte slĂ€pa vĂ€skor och grejer pĂ„ tunnelbanan osv. Åker hem imorgon förmiddag istĂ€llet och hoppas pĂ„ att det ger sig med mycket sömn och vila. Är sjuk för tredje gĂ„ngen pĂ„ 5 veckor nu. Brukar vara krasslig ca en gĂ„ng i mĂ„naden men nu Ă€r det varannan vecka. Vet inte vad som Ă€r fel, och pĂ„ sjukhusen fĂ„r man ingen hjĂ€lp förutom att de konstaterar att "ja, du Ă€r sjuk Danai". THANK YOU DOCTOr OBVIOUS. usch pĂ„ den svenska sjukvĂ„rden ibland, att de inte bara kan lyssna pĂ„ mig nĂ€r jag sĂ€ger att jag blir sjuk sĂ„hĂ€r ofta och göra en ordentlig utredning. BlĂ€.
 
 
För övrigt Àr dock lÀget bra :) Jobbar pÄ somtusan med kemin inför kommande tenta nÀsta mÄndag. Kommer spendera resten av denna kvÀll med plugg och varm choklad. Kemin Àr iallafall rolig Àven om den Àr rÀtt svÄr. Börjar ocksÄ rÀkna ner dagar tills Pont kommer till Stockholm och hÀlsar pÄ första gÄngen. 5e Decemeber smÀller det, bara sisÄdÀr 3,5 mÄnad efter att jag flyttade :) Puss Ä kram skumbanan