Samshield

TÀnkte lÀgga ut lite bilder pÄ min Àlskade Samhield eftersom det har efterfrÄgats lite. Designade den sjÀlv pÄ www.samshield.com och bestÀllde den sedan genom Toprider. Fick hem den efter 3 veckor och det hade blivit ett missförstÄnd mellan mamma och han pÄ Toprider sÄ de hade missat att det skulle vara Swarovskistenar lÀngs med hela den guldfÀrgade "randen" och "bara" satt 5 stycken fram pÄ hjÀlmen. Tycker dock inte att det gör nÄgonting, det Àr totalt 800 Swarovskistenar pÄ ovansidan av den ÀndÄ ;) Denna fick jag alltsÄ i present av min fantastiska mormor och morfar nÀr jag vann SM-brons med Tango. Den kostade drygt 9 500:-
 
Kunde inte fota den inomhus sÄ tog ut den och la den i en snöhög - prima! Haha nej men ha lite överseende ;)
 
 
 
 
 
Det Àr egentligen mycket mer guldfÀrgat pÄ ovandelen, det ser lite silveraktigt ut pÄ bilderna. Jag tycker iallafall enormt mycket om den och rekommenderar verkligen dessa hjÀlmar! Snyggaste jag sett och skönaste jag nÄgonsin haft pÄ mig. Go for it! :D
 
lena:

Åh, snygg! mĂ„ste bara sĂ€ga att det Ă€r sĂ„ himla roligt att du Ă€r tillbaka och uppdaterar mer Ă€n nĂ„gonsin ;P ska bli kul att följa dig flisan!

Isabelle Jeppsson:

Är det crystal fabric gold du har pĂ„ toppen eller?:)

Sabina:

Tycker alltid att samshield sett sÄ trÄkiga ut men omg din var ju sjukt snygg!! :)

Johanna:

Hej!
Jag har för inte sÄ lÀnge sen köpt en ny ponny, Kungsbro Cinzana heter hon. Och enligt förra Àgarna sÄ hade du henne ett tag, tÀnkte bara frÄga om vad du tyckte om henne, hon Àr ganska stark och hÄller nog pÄ att testa mig litegrann. Du kanske har nÄgra tips eller sÄ. Kan va kul att veta! Kul att du har börjat blogga igen förresten!
Mvh Johanna

Frida:

To die for!

Julia:

Den Àr riktigt snygg!

Emma:

Hittade till din vÀlskrivna blogg av en slump nÀr jag letade efter "blingade" Samshield hjÀlmar. Vill nÀmnligen ha en jag med!
Har lÀst igenom mÄnga mÄnader nu :)
Hittade Àven en annan hjÀlm frÄn Samshield som blingats i efterhand, den Àr ocksÄ supersnygg (sÄg den pÄ joannasofia.blogg.se) sÄ nu stÄr jag och velar mellan att köpa en Samshield fÀrdigblingad hjÀlm eller lÄta samma företag som blingade den andra hjÀlmen blinga en SamshieldhjÀlm, för har ju lite mer valmöjligheter nÀr det kommer till fÀrg om hjÀlmen blingas i efterhand... vad svÄrt! Vad hade du gjort?

Ska bli riktigt kul att följa dig och din nya hÀst i framtiden :)

Lovisa:

Gud vad fin!:O Hoppas du inte ramlar av med den bara ;)

Kommentera inlÀgget hÀr: