Olika bloggstilar

Det finns ju en del olika sÀtt att blogga pÄ. Vardagsblogg, utrustningsblogg, instagramblogg (innebÀr att man uppdaterar en gÄng i timmen med en bild och en eller ma tvÄ meningar), trÀnings/tÀvlingsblogg osv.
 
Jag mÄste sÀga att jag tycker om bloggar som Àr som min egna bÀst, och det Àr dÀrför jag bloggar sÄhÀr :) NÄgot eller nÄgra enstaka inlÀgg om dagen, och sÄ ganska mycket text varvat med bilder.   KÀnner att det funkar bÀst sÄhÀr, och tycker om lite lÀngre, mer berÀttande och genomtÀnkta inlÀgg istÀllet för bara en bild och en rad text. FörstÄr givetvis att man inte fÄr flest lÀsare i vÀrlden genom att blogga pÄ det hÀr sÀttet, men jag tÀnker iallafall fortsÀtta sÄhÀr. Det hÀr Àr min dagbok, haha :)
 
 
Vad tycker ni mest om? SmÄ inlÀgg med korta intervaller eller lite lÀngre inlÀgg med lÀngre intervaller?
Tove:

Jag tycker mest om att lÀsa sÄna som bÄde har bilder och text, sÄ som du bloggar :)

Elise:

Jag Ă€lskar dina inlĂ€gg! LÅnga inlĂ€gg dĂ€r texten Ă€r blandad med bilder, det Ă€r det absolut bĂ€sta! :)

Jenny:

Hej Danai!
Tycker din blogg Àr super som den Àr :D
Men undrar en sak, du har ju haft mÄnga ponnyer, och nu har du bara Tango (som Àr ponny alltsÄ), borde inte du ha massa ponny/cob saker dÄ som inte anvÀnds? Kan du inte ha en bloppis pÄ dom grejerna isÄfall? Har precis köpt en till ponny och Àr dÀrför pÄ jakt efter nya saker :D Tack för all inspiration du ger mig! :D

Kommentera inlÀgget hÀr: