Olika bloggstilar

Det finns ju en del olika sätt att blogga på. Vardagsblogg, utrustningsblogg, instagramblogg (innebär att man uppdaterar en gång i timmen med en bild och en eller ma två meningar), tränings/tävlingsblogg osv.
 
Jag måste säga att jag tycker om bloggar som är som min egna bäst, och det är därför jag bloggar såhär :) Något eller några enstaka inlägg om dagen, och så ganska mycket text varvat med bilder.   Känner att det funkar bäst såhär, och tycker om lite längre, mer berättande och genomtänkta inlägg istället för bara en bild och en rad text. Förstår givetvis att man inte får flest läsare i världen genom att blogga på det här sättet, men jag tänker iallafall fortsätta såhär. Det här är min dagbok, haha :)
 
 
Vad tycker ni mest om? Små inlägg med korta intervaller eller lite längre inlägg med längre intervaller?

Kommentarer
Postat av: Tove

Jag tycker mest om att läsa såna som både har bilder och text, så som du bloggar :)

2013-01-13 @ 20:28:53
Postat av: Elise

Jag älskar dina inlägg! LÅnga inlägg där texten är blandad med bilder, det är det absolut bästa! :)

2013-01-13 @ 20:31:48
URL: http://eliisevogniild.blogg.se
Postat av: Jenny

Hej Danai!
Tycker din blogg är super som den är :D
Men undrar en sak, du har ju haft många ponnyer, och nu har du bara Tango (som är ponny alltså), borde inte du ha massa ponny/cob saker då som inte används? Kan du inte ha en bloppis på dom grejerna isåfall? Har precis köpt en till ponny och är därför på jakt efter nya saker :D Tack för all inspiration du ger mig! :D

2013-01-14 @ 10:10:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0