Nya bensskydd + promenaaad

Idag nÀr jag kom hem lÄg Flisans Eskadronskydd i brevlÄdan, tjoho! :D
 
Hon har stÄtt inne hela dagen idag pga kylan (stallet fryser annars). Hon Àr dock vÀldigt nöjd med att vara inne, det Àr nog det hon Àr van vid. KÀnde igenom hennes ben och hon var lite svullen i bÀgge bakben, sÄ valde att bara gÄ ut och gÄ en svÀng med henne för sÀkerhets skull. Passade pÄ att prova benskydden dÄ ocksÄ och de var pÄ grÀnsen till för stora, speciellt bakskydden var lite för vida för hennes pinnsmala fullblodsben ;) Men det var inget som störde, ska dessutom bara ha dem hemma och eventuellt pÄ trÀningar.
 
Svinbra ljus och kvalité jag veeeet!! :D Flisan har förresten de absolut lÀngsta karlederna jag nÄgonsin sett pÄ en hÀst! Hahaha fullblod, fullblod..
 
 
Svullnaden försvann nÀr vi var ute och gick, och det Àr vÀl egentligen inte sÄ konstigt att hon Àr lite svullen heller. Nytt grovfoder. nytt kraftfoder, nytt klimat, nytt underlag i stallet - det Àr mÄnga omstÀllningar och det var verkligen inte mycket svullet. NÀr det dessutom gick ner efter en kort promenad sÄ Àr det inget att oroa sig för :) TrÀnade lite stanna, backa, vÀnda och sÄdant nÀr vi gick ocksÄ, vÀldigt bra med lite sÄdan ledasrskapstrÀning nÀr man ÀndÄ Àr ute och gÄr. Hon Àr otroligt uppmÀrksam och alert vilket gör henne supertrevlig att hantera och jobba med! :D  
 
Frida:

Min dressyrvalack Àr alltid lite tjock i benen pÄ eftermiddagarna men det gÄr ocksÄ alltid ner efter promenad eller ridpass, inte sÄ mycket att göra Ät! :)

Kommentera inlÀgget hÀr: