Nya bensskydd + promenaaad

Idag när jag kom hem låg Flisans Eskadronskydd i brevlådan, tjoho! :D
 
Hon har stått inne hela dagen idag pga kylan (stallet fryser annars). Hon är dock väldigt nöjd med att vara inne, det är nog det hon är van vid. Kände igenom hennes ben och hon var lite svullen i bägge bakben, så valde att bara gå ut och gå en sväng med henne för säkerhets skull. Passade på att prova benskydden då också och de var på gränsen till för stora, speciellt bakskydden var lite för vida för hennes pinnsmala fullblodsben ;) Men det var inget som störde, ska dessutom bara ha dem hemma och eventuellt på träningar.
 
Svinbra ljus och kvalité jag veeeet!! :D Flisan har förresten de absolut längsta karlederna jag någonsin sett på en häst! Hahaha fullblod, fullblod..
 
 
Svullnaden försvann när vi var ute och gick, och det är väl egentligen inte så konstigt att hon är lite svullen heller. Nytt grovfoder. nytt kraftfoder, nytt klimat, nytt underlag i stallet - det är många omställningar och det var verkligen inte mycket svullet. När det dessutom gick ner efter en kort promenad så är det inget att oroa sig för :) Tränade lite stanna, backa, vända och sådant när vi gick också, väldigt bra med lite sådan ledasrskapsträning när man ändå är ute och går. Hon är otroligt uppmärksam och alert vilket gör henne supertrevlig att hantera och jobba med! :D  
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Min dressyrvalack är alltid lite tjock i benen på eftermiddagarna men det går också alltid ner efter promenad eller ridpass, inte så mycket att göra åt! :)

2013-01-22 @ 16:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0