Nya benskydd?

Har funderat lite pÄ ett par nya tÀvlingsskydd till mina pÄllar. Nu kommer jag ju inte ha nÄgra pÄllar att sÀtta dem pÄ sÄ jag fÄr vÀnta lite med att köpa ett par, men jag tycker att CWD's skydd Àr himla snygga. HAde vÀldigt svÄrt för dem första gÄngen jag sÄg dem men nu tycker jag de Àr ett vÀldigt snyggt och stilrent alternativ till de vÀldigt uttjatade Veredusskydden. Om jag köper egen hÀst ska jag nog investera i ett par sÄdana!
 
 
 
 
Fick en frÄga om hur jag kommer göra iÄr ocksÄ:
 
"Hej Danai, ska du köpa/lÄna nÄgon annan hÀst nu nÀr du ska lÀmna tillbaka hÀstarna eller ska du bara satsa pÄ Tango i Är? :)"
Svar: Jag kommer att leta hÀst iallafall, vi har inte rÄd med nÄgon dyr fin i Perlans och Lillabs klass, men en unghÀst av nÄgot slag kanske vi kan hitta och kan köpa. Vill helst ha en egen nu :) Kommer köpa eller eventuellt lÄna en om det finns nÄgra fina sÄ snart som möjligt. Vill liksom inte "backa tillbaka" till att bara rida ponny iÄr, men kommer tÀvla Tango fram tills utomhus-SM ungefÀr, efter det kommer hon troligtvis hyras ut. :)
Rebecka:

Jag har min unghÀst till salu, kolla gÀrna http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=686948&inriktning=&typ= :-)

Emelie:

Kan du inte skriva mer info om Tango? Mer, hur hög non Ă€r, hur gammal, vilken ras o.s.v.? och vad gjorde hon innan hon kom till dig? Är hon svĂ„rriden och lite speciell i ridningen, typ kĂ€nslig och pigg, stark mm eller kan vem som helst rida henne? :)

frida :

hej danai hÄller pÄ och kollar pÄ ridvÀstar och undrar om du tycker att din RXR SÀkerhetsvÀst Àr skönare Àn din "vanliga" sÀkerhets vÀst?:)

Anonym:

Äh, tÀnk att hyra en hÀst som henne! :)

Kommentera inlÀgget hÀr: