Nya benskydd?

Har funderat lite på ett par nya tävlingsskydd till mina pållar. Nu kommer jag ju inte ha några pållar att sätta dem på så jag får vänta lite med att köpa ett par, men jag tycker att CWD's skydd är himla snygga. HAde väldigt svårt för dem första gången jag såg dem men nu tycker jag de är ett väldigt snyggt och stilrent alternativ till de väldigt uttjatade Veredusskydden. Om jag köper egen häst ska jag nog investera i ett par sådana!
 
 
 
 
Fick en fråga om hur jag kommer göra iår också:
 
"Hej Danai, ska du köpa/låna någon annan häst nu när du ska lämna tillbaka hästarna eller ska du bara satsa på Tango i år? :)"
Svar: Jag kommer att leta häst iallafall, vi har inte råd med någon dyr fin i Perlans och Lillabs klass, men en unghäst av något slag kanske vi kan hitta och kan köpa. Vill helst ha en egen nu :) Kommer köpa eller eventuellt låna en om det finns några fina så snart som möjligt. Vill liksom inte "backa tillbaka" till att bara rida ponny iår, men kommer tävla Tango fram tills utomhus-SM ungefär, efter det kommer hon troligtvis hyras ut. :)

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Jag har min unghäst till salu, kolla gärna http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=686948&inriktning=&typ= :-)

2013-01-15 @ 15:51:22
URL: http://akillez.blogg.se
Postat av: Emelie

Kan du inte skriva mer info om Tango? Mer, hur hög non är, hur gammal, vilken ras o.s.v.? och vad gjorde hon innan hon kom till dig? Är hon svårriden och lite speciell i ridningen, typ känslig och pigg, stark mm eller kan vem som helst rida henne? :)

2013-01-16 @ 10:03:10
URL: http://johanssonsen.se/
Postat av: frida

hej danai håller på och kollar på ridvästar och undrar om du tycker att din RXR Säkerhetsväst är skönare än din "vanliga" säkerhets väst?:)

2013-01-16 @ 18:50:37
Postat av: Anonym

åh, tänk att hyra en häst som henne! :)

2013-01-21 @ 18:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0