Ny häst!

Ja hörrni, nu händer det grejer! Klockan är nu 00.05 och vi har precis kommit hem efter 12,5 timme på resande fot för att hämta hem en ny häst. Min nya häst! Den här donnan är köpt med hjälp av mormor och morfar, som betalat ungefär en fjärdedel av hennes hela belopp - resten är köpt för mina egna pengar. Är evigt tacksam till mormor och morfar som kunde göra ett snabbt beslut och lägga ut pengarna som fattades för att jag skulle kunna köpa den här underbara pållen. Tusen, tusen, miljarder tack.
 
 Jag hittade den här fina för bara ett par dagar sedan, precis efter att vi bestämt att lämna tillaka Perlan och Lillbabs. Såg en film på henne och sedan var jag fast., Frågade då mormor och morfar om de kunde betala mellanskillnaden och de gick de med på - detta är alltså ingen häst för flera hundra tusen ska ni ha klart för er. Jag tog alla mina pengar som jag skulle ha köpt bil för och köpte en brun liten häst i stället, så kär blev jag i henne ;)
    Iallafall så stod hon i Holland, så jag ringde den svenska kontaktpersonen och sa att vi ville ha henne. Så var det gjort. Jag har inte sett henne live förrän ikväll, köpte henne endast på filmen jag såg. Inget namn hade den lilla kraken heller, så vi döpte henne till Felicity Flash. Hon är f.07 e:Lordanos - Granderos och jag tror hon kan bli hur bra som helst. Jag är redan kär i henne iallafall, hon verkar vara väldigt sund i huvudet och klok. Det gillar vi!
 
BILDER KOMMER IMORGON!!!!
Här är filmen jag såg på henne innan jag köpte henne, lite fin va?! ;)
 
 
Nu ska jag sova så jag orkar upp och släppa ut stomaffian där nere imorgon bitti! Stackars lilla "Flisan" lär nog vara skapligt stel efter att ha åkt transport i 36 timmar.. LÅÅÅÅÅÅNG promenad väntar!
 
Godnatt och puss från en överlycklig Danai :*
 
Zandra Svensson:

Bra gjort att köpa den nästan helt själv! Jag övertalade farmor att köpa häst åt mig så nu håller jag på att betalar av henne.

Kommer du fortfarande till strömsholm??
Lycka till med den nya fina! :-D

anneli:

Vilken härlig häst du har köpt.

Maria:

Åh vad kul!!

Tova Bengtsson:

Fyfan vad fin, ni kommer matcha varandra kanoon..

Caroline Lundqvist:

Gjorde samma sak, fick hem min i lördags. Han är som ett jävla krut paket och går knappt att galoppera just nu haha. Hoppas du har lite mer tur.
Jäkla fin är den, det kommer bli skit bra ska du se :D

Svar: Åh vad kul! Hoppas det blir bättre snart, haha ;)
Danai Doverholt

Caroline Lundqvist:

Bissextum.blogg.se ska det va -.-

Nora:

Ser sjukt barrerad ut?
Riktigt fin dock!

Johanna:

kommer ju bli kalas de där! lite danai på de där så äre världsklass!;)

Ida:

Jättefin häst!!! Jag har också köpt en häst därifrån o jag är jättenöjd :)

Frida:

Till Nora: Det är väl bara att dom lägger henne nära hindrena med flit för att hon ska hoppa uppåt? Jag tycker inte att hon ser barrerad ut.

Anna:

Jäklar vilken fin häst! Denna kommer det bli något bra av!

Sofia:

Modigt gjort! Jag kollade jättemycket på deras hästar men var inte riktigt säker på hur dom hanterar hästarna i det holländska stallet.. Var och varannan häst ser ju redigt barrerad ut. Sjukt trevlig modell på häst dock och kan den hoppa dom hinderna med den lättheten (barrerad eller inte..) så har den ju iallafall kapacitet! Grattis!

Svar: Tack så mycket! Jo jag tänkte också på det med barreringen, men kom fram till ungefär samma sak. Speciellt bakbenen är ju överdrivna på Flisan men jag tror ändå att hon har stor kapacitet om man tittar hur lätt hon kommer upp i luften osv. Så vi får väl se, rekommenderar dem som säljare iallafall - enormt seriösa och snabba! :)
Danai Doverholt

lovisa:

va kul för dig!!

Janice:

Superfin häst! Ska bli väldigt roligt att följa er, har vart väldigt sugen på att köpa där ifrån några gånger men inte vågat, om det går bra med henne så kanske man vågar köpa där ifrån någon gång i framtiden! :)

Alva Hägg:

GUDOMLIG HÄST! Helt underbar, är lika kär som du haha, har kollat på videon om, och om, om igen ;D Men grattis, gud vad kul och lycka till!
En fråga oxå, har de du köpte henne utav, någon hemsida eller kanal på youtube? :)
Tänkte också säga att du rider grymt bra Dajjan, oså tack för en rolig blogg :D

emelie:

Vilken gummiboll :D :D

Kille:

Ja den där hästen blir nog något extra för dig i klasserna

Lina:

Riktigt fin häst!! :D

elin:

Fyfan vilken snygg häst... Hoppa kunde den ju! Ska bli kul och följa er två... :)

Julia:

Förstår att du blev förälskad! Hon är väldigt fin.

Anonym:

Skrivit om dig:

http://birgittashastsida.com/2013/01/22/exempel-pa-dagens-skryt/#comments

Anonym:

Hej!

Jätte fin häst du har där, kollade själv in henne innan hon blev såld, jätte fin häst! :)
Jag ska också köpa en häst där ifrån så fort jag har fått sålt min häst..
Har pratat med Lotta innan och hon är jätte trevlig och hästarna från veldstar är super fina och alla är verkligen nöjda efter som har köpt hästar där ifrån! Så lycka till med din fin, fina häst :). Så hoppas jag själv att jag har den turen en dag att få en minst lika fin häst som din!

Kommentera inlägget här: