Hejhejhejhejhej

Godmorgon på er mina små Doverhoppare :D Oooh, känner mig så himla känd.
 
Idag har jag en riktig slappdag framför mig. De två lektionerna jag hade idag är inställda så jag tar och är hemma hela dagen. Har lite plugg kvar, lite ridning och kanske hinner med lite övningskörning också! Okej, alla vet att jag inte kommer vara sådär produktiv, men man kan ju drömma iallafall :)
 
Har iallafall oljat sadlarna, så idag får hästarna vila, så deras utrustning hinner torka lite. Jag älskar verkligen hur fin Delgrangen blir efter att man oljat den! Är fortfarande inte riktigt nöjd med färgen utan jag vill ha den aningens mörkare fortfarande, så att den lir lite mindre röd/orange och mer chokladfärgad :)
 
Ungefär såhär vill jag att den ska bli när den är "klar", och vad jag sett på Zettermans sadlar så är det ungefär såhär de ser ut efter ihärdigt putsande och användande.
 
 
Min var ju väldigt ljus när jag fick den, men den blir bara finare och finare nu!
 
Idag eller imorgon kommer nog mina beställda skydd och min förbygel också, spännande spännande! Och på torsdag/fredag kan ni vänta er något annat lite speciellt som dyker upp... Ja hörrni, nu är det bara börja gissa! ;)
 
Puss från Dajjaaaaan
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Hej Danai, ska du köpa/låna någon annan häst nu när du ska lämna tillbaka hästarna eller ska du bara satsa på Tango i år? :)

2013-01-15 @ 14:12:42
Postat av: Jenny

Hej Danai! :)
Jag tycker du har väldigt fin kropp och verkar vara i bra kondition osv, tränar du något utöver hästarna? Är du noga med mat/godis osv? :)

2013-01-15 @ 14:34:46
Postat av: Hannah

Vad använder du för olja när du oljar in sadlarna? :)
Älskar din blogg!

2013-01-16 @ 17:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0