Hästar jag haft

Här nedan är en liten "lista" på alla hästar jag haft genom åren. Vissa är lånade och andra har vi ägt, väldigt mycket fina hästar är det iallafall :D
 
Min karriär började på tiden då jag fortfarande bodde i Grekland. När jag fyllde 3 fick jag en 3årig minishettishingst vid namn Lucky. Honom hade jag dock bara i ca 1 år - var inte så intresserad ännu ;)

 
Tommy. B-ponny valack f. 93 imp. Holland. Vi tävlade framgångsrikt till LA + 5 hoppning och LB dressyr med paceringar i nästan varje start. Vila i frid bästaste kompis <3

 
Meybooms Tornado - Valack f. 96 imp. Holland. Tävlade på LB-nivå på honom. Han var tyvärr lite för mycket häst för mig och hade lite för svårt huvud för hoppning. Nu är han triangelmärkt och går här hemma på gården och äter ;)

 
Castrol - Gotlandsruss valack f. 95. Ja.. Ett tvättäkta russ. Köpte honom endast för att rädda honom från slakt. Tävlade LC på honom och det hände några gånger att jag ramlade av 14 gånger på en ridtur. Ja. äkta russ som sagt.


Silver - sto f.94 imp. England. Hann endast tävla henne en säsong innan hon dödades av en galning. (Det kan ni läsa om HÄR) Tävlade upp till LA hoppning. Vila i frid fina du.


Kungsbro Dental -
 Welshponny valack kat. C f. 2002 e: Candide - Rotherwood State Ocassion
Världens sötaste ponny. Tävlade framgångsrikt med massor av vinster upp til MsvB innan jag var tvungen att sälja honom pga min längd.
 
 
 
Miclas Ally McBeal - Newforest sto kat. C  f. 03 e: Stackarps Pablo - Silverlea Flash Harry.
Gullig liten köttbulle som jag tävlade upp till LB när jag hade henne som femåring.
 
 
Tess - D-ponny sto f.96. Tävlade upp till LA på henne. Hade henne endast några månader. 
 
Kungsbro Poetic Free - Connemarasto f.04 e: Poetic Justice - Holliday Prince. 
Riktigt svår ponny som jag hade som 4-5åring. Tävla LB ungponnyklasser på henne.
 
 
Pepsi Light E - D-ponny sto f.02
Otroligt viljestark och svår ponny som det tog lite tid att få ner på jorden. Tävlade upp till MsvA framgångsrikt, såld till Norge 2012.
 
Tango - D-ponnysto f.98 imp. England. 
Den mest fantastiska ponny som någonsin levt. Tog mig från botten till toppen och vi tävlade upp till MsvA och internationellt med mängder av vinster och placeringar. Vila i frid bästa, finaste du. Saknar dig varje dag.

 
 April Love 2 K - Halvblodssto f.00 e:Cortez-Wagner. Min första storhäst som jag lånade. Tävlade upp till 1,35 under mitt försa storhästår 2012.  Otroligt fin häst med mycket kapacitet.
 
 
 
Bahia Cabana - Halvblodssto f. 02 e:Cortez-Wagner (helsyster till April Love 2 K). Lånade även denna häst under 2012- Startade några 1,40 och red bl.a Baltic Cup och Junior SM.
 
 
 
Felicity Flash -  Oldenburgsto f.07 e: Lordanos-Grandero. Detta är mitt senaste tillskott i stallet och för närvarande den enda hästen jag äger. Importerade hene själv från Holland i Januari 2013 och hoppas på att hon kommer kunna gå åtminstone 1,40 :)
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Du får skriva dit Sessan och Minnie också :D

2013-05-11 @ 15:04:24
URL: http://johanssonsen.se/
Postat av: Anonym

Januari 2013 på Flisan ;)

2013-05-12 @ 21:39:57
Postat av: Anonym

Hej såg att du hade ute en annons på en storhäst som blivit ponny! Letar d ponny nu för min ponny blev skadad så nu letar vi efter en ny. Undrade bara lite hur är hon att rida?

2013-05-21 @ 12:20:07
Postat av: Anonym

har du ridit en häst som heter disney time isåfall kan du berätta lite mer om honom?

2013-11-15 @ 21:34:05
Postat av: Pernilla

Var endaste gång jag läser om din ponny Silver blir jag så ledsen, jag förstår inte hur någon kan göra så!

Har läst din blogg väldigt länge, men det här är första gången jag kommenterar. Önskar dig all lycka i framtiden, både som sambo och ryttare. Du verkar vara en sån som klarar allt när du väl bestämt dig :) Heja dig och Flisan! :)

2014-08-04 @ 21:09:42
URL: http://pernillagladh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0