Fröken Doverholt ska ha smisk!

Godafton kÀra vÀnner och gott nytt Är pÄ er, lite i efterskott sÄhÀr!
 
Som ni kanske förstÄr Àr min dator fortfarande inte lagad.. (men den Àr iallafall inlÀmnad nu!). SÄ hÀr sitter jag framför mammas gamla dator och försöker skriva och ser ut som en dyslektisk sÀl som trycker pÄ 7 tangenter  samtidigt eftersom den hÀr gamla saken inte har sÄdana dÀr ytterst  lÀgliga smÄ mellanrum mellan tangenterna.
 
MEN IALLAFALL. HÀr sitter jag nu,och herrejösses vad mycket det Àr att göra nÀr man heter Danai Doverholt och fyller 18 om drygt en mÄnad.SÀtter just nu igÄng 3 otroligt fina damer som verkligen mÄtt bra av vintervilan, övningskör sÄ mycket jag hinner, skriver 4 uppsatser samtidigt, pluggar körkortsteori som en tok, jobbar stenhÄrt med mitt projektarete,  och försöker hitta nÄgon som vill Äka pÄ studentresa med moi. Dock ser det dÄligt ut pÄ den fronten, men jaja. Vad Àr vÀl en bal pÄ slottet..?
 
Av nÄgon outgrundlig anledning kÀnner jag mig ungefÀr sÄhÀr just nu ÀndÄ, trots all stress och press.
 
Första tÀvlingen Àr inplanerad 19e Januari men vi stÄr pÄ reservlista sÄ antagligen sÄ fÄr jag vÀnta till 16e Februari dÄ det Àr Högbo för de stora vackra havremopparna som gÀller. DÄ ska allt julfett vara bortbrÀnt!
 
 
Ser tillaka pÄ Äret som gÄtt och inser vilken himla tur jag har. Trots lite motgÄngar som att Tango missade hela utesÀsongen och att Lillbabs var svullen i ett ben pÄ finaldagen i utomhus SM sÄ har 2012 varit fantastiskt. Inte minst för Perlan som varit skadad fram och tillbaka innan jag fick henne, men som nu inte visat minsta tillstymmelse till hÀlta. Höjdpunkten var dock givetvis SM-bronset. GrÄter fortfarande glÀdjetÄrar nÀr jag tÀnker pÄ det.
     Inleder alltsÄ mitt sista Är som junior med strÄlande humör och förhoppningar om att detta Är blir Ànnu bÀttre Àn det förra, trots att jag aldrig i mitt liv kommer plugga sÄ mycket som det kommande Äret (och nÀsta fem Är efter det, om allt gÄr som det ska ;)
 
 
Puss pÄ er trogna lÀsare!
Mikaela J:

Vad ska du göra med Tango nÀr du inte lÀngre fÄr tÀvla henne? :)

linn rydberg:

JÀtte roligt att du Àr tillbaka ;)

ylva:

Àntligen lite glÀdjespridning frÄn den hÀr sidan som man dag efter dag klickar in pÄ utan nÄgon uppdatering! Bra jobbat vÀnnen!! ;) <3

Anonym:

Är lillbabs fortfarande tillsalu?

Kommentera inlÀgget hÀr: