Fröken Doverholt ska ha smisk!

Godafton kära vänner och gott nytt år på er, lite i efterskott såhär!
 
Som ni kanske förstår är min dator fortfarande inte lagad.. (men den är iallafall inlämnad nu!). Så här sitter jag framför mammas gamla dator och försöker skriva och ser ut som en dyslektisk säl som trycker på 7 tangenter  samtidigt eftersom den här gamla saken inte har sådana där ytterst  lägliga små mellanrum mellan tangenterna.
 
MEN IALLAFALL. Här sitter jag nu,och herrejösses vad mycket det är att göra när man heter Danai Doverholt och fyller 18 om drygt en månad.Sätter just nu igång 3 otroligt fina damer som verkligen mått bra av vintervilan, övningskör så mycket jag hinner, skriver 4 uppsatser samtidigt, pluggar körkortsteori som en tok, jobbar stenhårt med mitt projektarete,  och försöker hitta någon som vill åka på studentresa med moi. Dock ser det dåligt ut på den fronten, men jaja. Vad är väl en bal på slottet..?
 
Av någon outgrundlig anledning känner jag mig ungefär såhär just nu ändå, trots all stress och press.
 
Första tävlingen är inplanerad 19e Januari men vi står på reservlista så antagligen så får jag vänta till 16e Februari då det är Högbo för de stora vackra havremopparna som gäller. Då ska allt julfett vara bortbränt!
 
 
Ser tillaka på året som gått och inser vilken himla tur jag har. Trots lite motgångar som att Tango missade hela utesäsongen och att Lillbabs var svullen i ett ben på finaldagen i utomhus SM så har 2012 varit fantastiskt. Inte minst för Perlan som varit skadad fram och tillbaka innan jag fick henne, men som nu inte visat minsta tillstymmelse till hälta. Höjdpunkten var dock givetvis SM-bronset. Gråter fortfarande glädjetårar när jag tänker på det.
     Inleder alltså mitt sista år som junior med strålande humör och förhoppningar om att detta år blir ännu bättre än det förra, trots att jag aldrig i mitt liv kommer plugga så mycket som det kommande året (och nästa fem år efter det, om allt går som det ska ;)
 
 
Puss på er trogna läsare!

Kommentarer
Postat av: Mikaela J

Vad ska du göra med Tango när du inte längre får tävla henne? :)

2013-01-08 @ 21:30:02
URL: http://nattstad.se/MikaelaJonsson
Postat av: linn rydberg

Jätte roligt att du är tillbaka ;)

2013-01-08 @ 21:30:44
URL: http://linnrydberg.bloggplatsen.se
Postat av: ylva

äntligen lite glädjespridning från den här sidan som man dag efter dag klickar in på utan någon uppdatering! Bra jobbat vännen!! ;) <3

2013-01-09 @ 20:46:47
Postat av: Anonym

Är lillbabs fortfarande tillsalu?

2013-01-09 @ 21:47:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0