Felicity Flash

Felicity Flash (”Flisan”) är ett Oldenburg sto f. 07 e: Lordanos – Grandero, ca 167 cm hög.

Hon är född i Tyskland men jag köpte henne från det Holländska handelsstallet Veldstar.
Hon blev min den 12:e Januari 2013 när jag ringde och köpte henne efter att jag sett en film på henne på internet och blev helt kär. Hon stod då i Holland och därför var det omöjligt för oss att åka ner och prova, så jag bestämde mig på direkten. Torsdagen den 17:e Januari hämtade vi hem henne och jag har inte ångrat det lite knasiga köpet en endaste gång.Flisan hade när hon kom till oss inget namn. Det var alltså jag som döpte henne, vilket är lite speciellt. Troligtvis har hon bara flyttat runt mellan olika handelsstall i hela sitt liv fram tills hon kom till oss. Hon ska vara tävlad 110 i Holland, men det kan vi inte veta säkert eftersom det inte finns något namn att söka på.

 

Hon är en otroligt intelligent och vänlig häst på alla sätt. Hon är alltid glad och vill alltid göra rätt. Ett riktigt lyckopiller att vara omkring. Det absolut bästa hon vet är att mysa och gosa och hon vill helst krypa upp och sätta sig i knäet på alla som håller på med henne
  I ridningen är hon fortfarande outbildad och det är mycket jobb kvar. Hon har dock en enorm kapacitet och fantastisk inställning, så jag tror och hoppas att hon ska kunna gå åtminstone 1,40 så småningom.

 
 
 
 
Anna:

hur hög är hon? :)

Johanna:

Jättefin :)

Anonym:

Men hallå om hon är född 2008 är hon ju bara fem år och då går ju championatet och falsterbo på 120? 6åringarna går 130 :)

Anonym:

Men hur kunde du få henne till Sverige utan pass?!?!?!

emma fors:

Hittade visst svaret på min fråga här, kul att köpa osett tycker jag! Kände du att man kunde lita helt på Veldstables? Någonting du kände som dom sa som sedan inte stämde? (typ temprament m.m.) vill inte råka köpa på mig ett nervvrak eller liknande haha.. var kontakten på engelska eller genom västerbo? :) Du får gärna svara på min blogg eller i mail :)

Anna Staaf:

Hon är så himla fin fin flisa. Får man fråga vad du bealade för henne? Jag har en dröm att köpa en häst själv och det skulle vara kul att se hur mycket du la ut på en så fin häst. :)

Kim:

Jättefin men sluta stava månader med versal!

Rebecka:

Ser asfin ut! Jag har också en häst därifrån och är sååå nöjd! :)

Sandra:

Sjukt snygg kavaj, vart har du köpt den och vad är det för kavaj?

Svar: Tack!! Det är en Animo Las Vegas, älskar den verkligen. Tyvärr är det en Limited Edition utgåva som de sålde för ca 2 år sedan så jag tror den är svår att få tag på. Var av någon anledning inte många som sålde den ens när den var nyutkommen...Jag fick min i present så vet inte var den är ifrån, men jag tror att Svensk Ridsport sålde den ett tag iallafall :)
Danai Doverholt

Kommentera inlägget här: