ELO

Nu är även de andra damerna ridna i halvmörkret. De är lite småfeta efter julmaten fortfarande men det gör inget tycker jag :) De ser så gosiga ut! Båda två fick gå en sväng i skogen och galoppera av sig lite på de belysta vägarna. Lillbabs tyckte det var SÅHÄÄÄÄÄÄR roligt och för första gången någonsin bockade hon till och med! Haha snacka om överlycklig häst. Satt och skrattade som en tok, jäkla knaspålle :')
 
Perlan skötte sig finfint och var sitt vanliga vackra jag, inga konstigheter där inte ;) På torsdag åker de. Kommer bli tomt utan dem, men samtidigt så är allt så himla spännande med Flisan nu så saknaden dämpas väl lite av det. Men ändå.. :/
 
 
Har iallafall beställt ett par CWD framskydd till Flisan nu. Hade inte råd med bakskydden, haha.. Vet dessutom inte om de är godkända för unghäst så hon får klara sig med Veredus Young Jump skydden tills hon är stor nästa år ;) Herregud vad grejer den här hästen kommer ha.. FLEST MÄRKESSAKER PER HÄST NÄR DEN DÖR VINNER OCH I LEDNINGEN HAR VI DAJJAN!! Haha ungefär så känns det, menmen. WORTH IT, hon ska ha de finaste bästaste vackraste dyraste finaste sakerna. Mm, damn right she should! Haha skämt åsido - skönt att sadeln ligger som en smäck på henne iallafall för den skulle det svida i hjärtat att sälja/byta ut. Oh god kan inte vänta tills jag får känna på gångarterna på damen. Kanske fuskar lite imorgon och travar lite... Liiiiiite kanske inte skadar..
 
 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Gillar din uppdatering numera, roligt att du kommit igång igen! :) Om du fortsätter såhär lovar jag att jag köper en "doverhoppare"tröja!

2013-01-20 @ 19:09:25
Postat av: Jessica

Vet du var Lillbabs och Perlan kommer ta vägen sen? Är ny ryttare bestämd? Kommer bli tomt att inte läsa om dom, men samtidigt kul att följa fantastiska Flisan :)

2013-01-20 @ 22:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0