Ännu en dags bloggning - another success

GodkvÀll pÄ er!
 
Idag har varit en lite jobbig dag. Idag har vi nÀmligen bestÀmt oss för att lÀmna tillaka bÄde Perlan och Lillbabs. Dels har det varit lite mycket fram och tillbaka med dem frÄn Àgarnas sida, men en stor del för mig Àr ocksÄ att jag inte vet vad som hÀnder efter studenten iÄr. Förmodligen kommer jag flytta till Stockholm och jag vet inte om vi kommer ha de ekonmiska förutsÀttningarna att ha ens en hÀst dÀr. Och jag kan inte planera kortsiktigt till sommaren. I allt jag gör planerar jag lÄngsiktigt och bygger hÀstarna under flera Är. KÀnns verkligen jÀttetrÄkigt dÄ jag verkligen lagt ner min sjÀl pÄ de hÀr pÄllarna och jag trivs sÄ himla bra med dem bÄda.Men man ska vÀl tÀnka vad som Àr bÀst för dem ocksÄ, och det Àr enklare att lÀmna dem till en ny ryttare nu innan sÀsongen börjat Àn att göra det mitt i sommaren. SÄ vi tycker det Àr schystare mot dem att göra sÄ hÀr.
 
KÀnns iallafall bra att familjen Bentele förstod oss och tar det hela pÄ rÀtt sÀtt. Vi vill absolut inte göra oss ovÀn med nÄgon, och jag kan bara tacka för förtroendet jag fÄtt iom att rida de hÀr tvÄ fantastiska stona under 2012. Det har varit ett fantastiskt Är och jag kommer sakna de hÀr tvÄ damerna otroligt mycket.
 
Önskar verkligen nĂ€sta ryttare all lycka till i vĂ€rlden och om de lĂ€ser de hĂ€r sĂ„ ska de veta att det bara Ă€r att höra av sig om de undrar nĂ„got om pĂ„llarna.
 
 
 
 
 
 
 
Elise:

usch vad trÄkigt, ni som Àr sÄ fina ihop och bÀst dessutom! Hoppas du hittar en ny polle snart! :)

Fillan:

Fy vad trist.. :( Du som har ridit dom sÄ himla bra! Glöm inte det! Men det finns mÄnga fina unghÀstar att hitta ocksÄ! :)

Kommentera inlÀgget hÀr: