Ännu en dags bloggning - another success

Godkväll på er!
 
Idag har varit en lite jobbig dag. Idag har vi nämligen bestämt oss för att lämna tillaka både Perlan och Lillbabs. Dels har det varit lite mycket fram och tillbaka med dem från ägarnas sida, men en stor del för mig är också att jag inte vet vad som händer efter studenten iår. Förmodligen kommer jag flytta till Stockholm och jag vet inte om vi kommer ha de ekonmiska förutsättningarna att ha ens en häst där. Och jag kan inte planera kortsiktigt till sommaren. I allt jag gör planerar jag långsiktigt och bygger hästarna under flera år. Känns verkligen jättetråkigt då jag verkligen lagt ner min själ på de här pållarna och jag trivs så himla bra med dem båda.Men man ska väl tänka vad som är bäst för dem också, och det är enklare att lämna dem till en ny ryttare nu innan säsongen börjat än att göra det mitt i sommaren. Så vi tycker det är schystare mot dem att göra så här.
 
Känns iallafall bra att familjen Bentele förstod oss och tar det hela på rätt sätt. Vi vill absolut inte göra oss ovän med någon, och jag kan bara tacka för förtroendet jag fått iom att rida de här två fantastiska stona under 2012. Det har varit ett fantastiskt år och jag kommer sakna de här två damerna otroligt mycket.
 
Önskar verkligen nästa ryttare all lycka till i världen och om de läser de här så ska de veta att det bara är att höra av sig om de undrar något om pållarna.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elise

usch vad tråkigt, ni som är så fina ihop och bäst dessutom! Hoppas du hittar en ny polle snart! :)

2013-01-15 @ 22:18:04
URL: http://eliisevogniild.blogg.se
Postat av: Fillan

Fy vad trist.. :( Du som har ridit dom så himla bra! Glöm inte det! Men det finns många fina unghästar att hitta också! :)

2013-01-16 @ 14:38:50
URL: http://fillanhoglund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0