Hjäääälp

Flisis vill ha ett par bakskydd med ludd i har hon sagt ;) Haha, hon har lite skav på bakbenen precis där skydden sitter så skulle vilja ha ett par inte allt för dyra med fårskinn i. Vet att Eskadron har, men har inte hittat någon butik som har dem hemma. Veredus har ju också, men de får man inte ha på unghäst och så kostar de  drygt 1300;- också och det känns som lite väl mycket. Kikade på Hästnet också men de som fanns var i himla tråkigt skick..
 
Har ni några tips så nämn dem gärna! Är dock inte intresserad av beställningsvaror som tar flera veckor att få hem eftersom hon liksom behöver dem nu. Bruna ska de vara (är ju lite petig också ;))
 
Puss

Wie!

Hämtade ut Flisans pass ikväll när jag kom hem, nu är hon registrerad i ASVH. Så nu är det fritt fram att tävla och ansluta oss till Svenska Avels- och Sportchampionatet och Falsterbo om och när vi nu vill göra det. Tjoho!
 
Så häftigt att ha döpt henne själv också, tänk att sådär ska hon heta resten av sitt liv nu. Coolt! :D
 

I'm alive.. barely

HEJ PÅ ER!!
 
Nu är jag hemma från träningslägret i Karlstad och herregud vad nyttigt det har varit! I måndags red vi som sagt markarbete och sedan fortsatte vi och byggde på det med lite hoppning igår. Herregud så dåligt jag red. alltså ni får säga vad ni vill men jag red verkligen dåligt. Flisan kämpade på och go som hon är så tar hon sig över allt på ett eller annat vis. Hon är otroligt rädd om sig och stannar aldrig hur illa hon än kommer, lilla sötan. Hon är så himla sund, så himla rätt i huvudet verkligen. Var hur besviken som helst på mig själv efter igår och i princip beredd att lämna iväg henne till någon vettig ryttare som kan göra henne rättvisa. Så besviken var jag. Men jättenöjd med Flisan samtidigt, hon är en riktig liten kämpe! :)
 
 
Idag vaknade jag med jättehög feber (såklart), så jag fick egentligen inte rida dagens pass som skulle bli lite mer renodlad hoppning. Men fick ner den med lite Ipren och Panodil så bestämde tillsammans med min kära trä'nare Ulle att köra så länge jag orkade och med hänsyn till tillståndet. Och det var tur att jag gjorde det kan jag klova, för idag gick det så himla bra! Jag litade på mig själv så himla mycket mer idag och red henne så otroligt mycket bättre. Gjorde henne mycket mer rättvisa idag och gav henne otroligt mycket bättre förutsättningar och det var så himla skönt att känna att jag faktiskt kan och klarar av henne, för jag vil verkligen att hon ska bli det bästa hon kan, även om det inte blir med mig i sadeln. Så det var verkligen skönt, hon bara flög idag :) Hon ser ut lite som en älg när hon hoppar, hahaha fina skruttan.
 
Sned pålle.
 
Nu ska jag och mamma käka lite och sedan ska jag knapra lite Ipren innan det är läggdags. PUSS PÅ ER! :D