HjÀÀÀÀlp

Flisis vill ha ett par bakskydd med ludd i har hon sagt ;) Haha, hon har lite skav pÄ bakbenen precis dÀr skydden sitter sÄ skulle vilja ha ett par inte allt för dyra med fÄrskinn i. Vet att Eskadron har, men har inte hittat nÄgon butik som har dem hemma. Veredus har ju ocksÄ, men de fÄr man inte ha pÄ unghÀst och sÄ kostar de  drygt 1300;- ocksÄ och det kÀnns som lite vÀl mycket. Kikade pÄ HÀstnet ocksÄ men de som fanns var i himla trÄkigt skick..
 
Har ni nĂ„gra tips sĂ„ nĂ€mn dem gĂ€rna! Är dock inte intresserad av bestĂ€llningsvaror som tar flera veckor att fĂ„ hem eftersom hon liksom behöver dem nu. Bruna ska de vara (Ă€r ju lite petig ocksĂ„ ;))
 
Puss

Wie!

HÀmtade ut Flisans pass ikvÀll nÀr jag kom hem, nu Àr hon registrerad i ASVH. SÄ nu Àr det fritt fram att tÀvla och ansluta oss till Svenska Avels- och Sportchampionatet och Falsterbo om och nÀr vi nu vill göra det. Tjoho!
 
SÄ hÀftigt att ha döpt henne sjÀlv ocksÄ, tÀnk att sÄdÀr ska hon heta resten av sitt liv nu. Coolt! :D
 

I'm alive.. barely

HEJ PÅ ER!!
 
Nu Àr jag hemma frÄn trÀningslÀgret i Karlstad och herregud vad nyttigt det har varit! I mÄndags red vi som sagt markarbete och sedan fortsatte vi och byggde pÄ det med lite hoppning igÄr. Herregud sÄ dÄligt jag red. alltsÄ ni fÄr sÀga vad ni vill men jag red verkligen dÄligt. Flisan kÀmpade pÄ och go som hon Àr sÄ tar hon sig över allt pÄ ett eller annat vis. Hon Àr otroligt rÀdd om sig och stannar aldrig hur illa hon Àn kommer, lilla sötan. Hon Àr sÄ himla sund, sÄ himla rÀtt i huvudet verkligen. Var hur besviken som helst pÄ mig sjÀlv efter igÄr och i princip beredd att lÀmna ivÀg henne till nÄgon vettig ryttare som kan göra henne rÀttvisa. SÄ besviken var jag. Men jÀttenöjd med Flisan samtidigt, hon Àr en riktig liten kÀmpe! :)
 
 
Idag vaknade jag med jÀttehög feber (sÄklart), sÄ jag fick egentligen inte rida dagens pass som skulle bli lite mer renodlad hoppning. Men fick ner den med lite Ipren och Panodil sÄ bestÀmde tillsammans med min kÀra trÀ'nare Ulle att köra sÄ lÀnge jag orkade och med hÀnsyn till tillstÄndet. Och det var tur att jag gjorde det kan jag klova, för idag gick det sÄ himla bra! Jag litade pÄ mig sjÀlv sÄ himla mycket mer idag och red henne sÄ otroligt mycket bÀttre. Gjorde henne mycket mer rÀttvisa idag och gav henne otroligt mycket bÀttre förutsÀttningar och det var sÄ himla skönt att kÀnna att jag faktiskt kan och klarar av henne, för jag vil verkligen att hon ska bli det bÀsta hon kan, Àven om det inte blir med mig i sadeln. SÄ det var verkligen skönt, hon bara flög idag :) Hon ser ut lite som en Àlg nÀr hon hoppar, hahaha fina skruttan.
 
Sned pÄlle.
 
Nu ska jag och mamma kĂ€ka lite och sedan ska jag knapra lite Ipren innan det Ă€r lĂ€ggdags. PUSS PÅ ER! :D