Livet <3

IgÄr var det lillördag. AlltsÄ var vi ute. Haha det var det sjukaste jag nÄgonsin varit med om. Har ingen aning om var vi var nÄgonstans, men galet var det iallfall. Manliga strippare i bara överkroppar och flugor som sprang runt med champagne, grym musik och stört mycket folk. Jag börjar gilla studentliv i Stockholm. Kan helt klart lÀra mig leva med detta. 
 
Idag gick matten dock lite trögt haha, förstÄr inte varför ;) Ska snart ivÀg pÄ picknick med hela T-bas. Om alla kommer blir vi ca 230 pers, sjukt kul! :D Bakade igÄr för att vinna lite populÀritet, men med tanke pÄ hur "bra" det blev blir jag nog snarare fruktad och ökÀnd för att vara den som gav alla magsjuka. Jaja, jag försökte iallafall.
 
Hörs ikvÀll lovers, puss
 

GRATTIS MAMMA

Idag Àr det min mammas 20-Ärsdag! TÀnk vad konstigt det Àr att hon inte Äldrats en dag medan jag bara blir Àldre och Àldre. Min fina mamma. VÀrldens bÀsta. Hon har stöttat mig frÄn dag 1 och jag kÀnner ingen mer rÀttvis person Àn henne. Hon Àr sÄ sjukt stark och driftig som drivit ett företag som omfattade hela norden samtidigt som hon tog hand om mig och lillebror och sÄg efter en hel hÀstgÄrd med verksamhet osv. Alltid glad och klagar aldrig, hur jobbigt hon Àn har det. Hon inspirerar mig och Àr min absolut största förebild. Om jag nÄgonsin skaffar ban vill jag vara en Catrine Doverholt-mamma för hon Àr sÄ himla bra pÄ alla sÀtt.
 
Jag Àlskar dig mami! Om du kude slÄ pÄ din mobil och sluta gömma dig i skogen sÄ jag kunde ringa och gratta dig skulle jag Àlska dig Ànnu lite mer dock.
 
 
 

En kÀnsla

KTH. Min skola.DĂ€r studerar totalt ca 18000 stycken. Det kĂ€nns sĂ„ himla stort att jag fĂ„r vara med och fĂ„ en sĂ„ gedigen och meriterande utbildning. Även om vi pĂ„ basĂ„ret Ă€r lĂ€ngst, lĂ€ngst ner pĂ„ statusskalan sĂ„ Ă€r vi iallafall dĂ€r! Blir fortfarande lite chockad nĂ€r jag vandrar runt pĂ„ campus (lite halv-vilse hela tiden) och inser att jag Ă€r en del av detta. Det kĂ€nns maffigt. Kan inte sammanfatta det pĂ„ nĂ„got bĂ€ttre sĂ€tt och jag Ă€r riktigt stolt över att fĂ„ möjligheten att gĂ„ pĂ„ KTH! :) Sjukt mycket plugg vĂ€ntar, men sjukt mycket kul ocksĂ„ tror jag.
 
Min vÀlanvÀnda KTH-karta Àr inte att underskatta. Utan den hade jag verkligen varit heeelt lost.