På väg hem till mig

Wiie, hittade detta Cristina Sport schabrak begagnat (använt en gång). SÅÅÅÅ fint!! Kommer passa så otroligt bra till resten av Flisans utrustning, kärlek!
 
 
 
 
Mm, allt som är brunt och guld tycker jag om! Måste bara hitta en brun equilineluva nu. Letade som en tok på GHS men fanns inte en enda, bara massa Eskadron. Sett att det finns några brun/guld på Hästnet men tror jag vill ha en enfärgad. Hmmm.

VALBORG

Älskar valborg. Tycker det är så mysigt med brasorna överallt, fyrverkerier och trevligt sällskap. Innan jag drar mig ot stan för sådana trevligheter så ska pållarna motioneras. Sessan longeras då hon fått ett rejält skavsår på manken som hon är väldigt öm i så vill inte rida så tyglarna/schabraket skaver emot. De andra två rids :)) Ridbanan är så himla fin nu. Torr men inte dammig och perfekt hårdhet. Big like på den!
 

Efter ridning och dusch pallrar jag mig iväg till Avesta för lite kvällsmys med min kära K :D Pusss

Fina saker del 2

Åååh. Dör vad fint. Inga ord kan beskriva hur vacker hon ääär. Dock var schabraket lite i största laget men underbara färger. Och tränset var ju inte bara lite fint på henne. Ååh, så mycket kärlek
 
Ursäkta smutsig häst men hon var ute och sprang på ridanan för att vi skulle fota flugtäcket precis innan.HUR FINT?!?!