Trimning

Goddagens!
 
Nu Àr Tango trimmad och klar för dagen, vet inte om jag berÀttade det för er men vi strök henne frÄn dagens warmup klass ioch trimmade henne bara idag istÀllet. Hon var fin, men jag skulle behöva trimma för Ulle tre gÄnger i veckan för att fÄ henne dit hon var innan skadan. Menmen, med tanke pÄ att jag inte kunde rida pÄ nÀstan hela förra veckan sÄ var hon super! Lite hÀngig i handen och ville trycka inÄt med bakdelen för att avlasta ytter bak, men med lite ihÀrdigt bankande (snÀlla förstÄ ironin, skulle aldrig banka pÄ en hÀst) med innerskÀnkeln sÄ löste sig Àven det ;)
 
 
 
 
 
arg hest.
 
Nu ska vi slÀnga i oss lite lunch, sen ska TangoPango fÄ gÄ ut pÄ promenix (igen) i vÀntan pÄ att Filip och Olivia kommer fram. Fast Filip har ju flickvÀn nu sÄ han har vÀl inte tid för mig lÀngre :( WÀÀ.. :'( Tur att hon Àr sÄ urgullig och trevlig sÄ man inte kan hata henne iallafall! :D Hon har fÄtt min stamp of approval för att vara bra nog för honom, men ÀndÄ :( Tredje hjulet hÀr kommer Dajjan.
Emma:

Åh, önskar att jag kunde komma och kolla ju.

Angelica Gustavsson:

Du Àr bÀst!!

carro:

haha assÄ jag Àlskar din ironi som du slÀnger in i dina texter lite hÀr o var. du verkar vara störtskön. You go girl!! :D

Kommentera inlÀgget hÀr: