Trimning

Goddagens!
 
Nu är Tango trimmad och klar för dagen, vet inte om jag berättade det för er men vi strök henne från dagens warmup klass ioch trimmade henne bara idag istället. Hon var fin, men jag skulle behöva trimma för Ulle tre gånger i veckan för att få henne dit hon var innan skadan. Menmen, med tanke på att jag inte kunde rida på nästan hela förra veckan så var hon super! Lite hängig i handen och ville trycka inåt med bakdelen för att avlasta ytter bak, men med lite ihärdigt bankande (snälla förstå ironin, skulle aldrig banka på en häst) med innerskänkeln så löste sig även det ;)
 
 
 
 
 
arg hest.
 
Nu ska vi slänga i oss lite lunch, sen ska TangoPango få gå ut på promenix (igen) i väntan på att Filip och Olivia kommer fram. Fast Filip har ju flickvän nu så han har väl inte tid för mig längre :( Wää.. :'( Tur att hon är så urgullig och trevlig så man inte kan hata henne iallafall! :D Hon har fått min stamp of approval för att vara bra nog för honom, men ändå :( Tredje hjulet här kommer Dajjan.

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh, önskar att jag kunde komma och kolla ju.

2012-11-01 @ 14:07:23
URL: http://emmayrttimaa.blogg.se/
Postat av: Angelica Gustavsson

Du är bäst!!

2012-11-01 @ 21:15:43
URL: http://angelicagustavsson.blogg.se/
Postat av: carro

haha asså jag älskar din ironi som du slänger in i dina texter lite här o var. du verkar vara störtskön. You go girl!! :D

2012-11-01 @ 21:45:21
URL: http://carvor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0