So much stuff to do yet so little time.

Herregud. Jag tror skolan vill ta kol pÄ mig. Eller Ätminstone se till med 100% sÀkerhet att jag inte hinner med mina hÀstar JESUS CHRIST.
    Idag red jag iallafall innan skolan, Perlan och LIllbabs :D Red ute pÄ bÄda damer en svÀng, ganska jravlöst mysigt pass pÄ perlan. Lillbabs fick gÄ ett ordentligt pass pÄ en Äker jag hittade. Hon var helt knasig idag, kunde inte koncentrera sig alls och tyckte höger varv var ett dumt varv sÄ det kunde vi tydligen strunta i helt, om hon hade fÄtt bestÀmma. Menmen, hon fann sig i det ocksÄ, sÄ smÄningom, tack gode gud för lugn, fin klassisk musik nÀr man har sÄdana hÀr kÀmpiga pass.
 
 
Sedan var jag alltsĂ„ till skolan och nu sitter jag hĂ€r och ska plugga vidare. Pfft. Som om det inte rĂ€cker med att vi Ă€r dĂ€r 8 timmar om dagen. BlĂ€. Tacka fasen för att jag tar studenten i vĂ„r, det gör man sig fan förtjĂ€nt av alltsĂ„! Nu ska jag sluta slösa dyrbar plugg-tid (urk) och Ă„tergĂ„ till mitt arbete. Är som en slav för bövelen. Jag vill rida. Jag vill trĂ€na och tĂ€vla och putsa och fixa nere i stallet. Men nÀÀÀÀ :( Jaja vi hörs imorgon, PUSSHEJJJJ
 
Ni fÄr en bild pÄ Tango bara för att hon Àr bÀst i vÀrlden.