Klurigt

Har gått och klurat på det här med projektarbetet hela dagen. Ska bli väldigt roligt att se om detta går att genomföra eller inte, men jag tror att det ska gå att fixa på ett eller annat sätt!
 
Var ute på promenix med Tango idag iallafall. Går bara promenader med henne nu i en vecka. Märkte att hon stod lite konstigt på gången med höger bak och när jag frågade min tränare så sa hon att detär typiskt avbelastning för vänster fram. Hästar är ju diagonala ni vet :) Så den här veckan går hon bara powerwalk så får vi se om hon är helt fräsch nästa vecka. Hon är ändå värd lite vila måste jag säga :) Min prinsessa!
 
Snacka om kunglig teknik.
 
Perlisen blev idag longerad över lite upphöjda bommar. Nu när vi var borta på SM stelnade hennes vänsterbog till rejält så det gjorde henne riktigt gott att få sträcka ut den och dra upp den över lite bommar. Underlaget är ju pissdåligt men trav överlever de iallafall på ridbanan, så satt upp efter longeringen och flyttade henen lite i skritt och trav, mycket åttvolter och liknande. Tyckte hon lossnade riktigt bra faktiskt! Tdigare dagar har hon bockat och busat runt så mycket så fort jag suttit upp, så när hon väl har slutat med det så är hon trött i kroppen och stressad i huvudet - ingen ultimat kombination ;) Därför testade jag longering, vilket fungerade utmärkt!
 
 
Lillebabs fick gå en vända i skogen idag. Galopperade mycket och fick en naturlig längning och bjudning i henne vilket var riktigt skönt, längning är något man brukar få jobba stenhårt på med henne annars :) Väldigt simpelt och motivationslöst pass, men det hade hunnit bli så pass kallt så ridbanan var stenhård när hon skulle ut. Jaja, vad gör man när man inte har körkort..
 
 
Ja, annars händer inte mycket här hemma. Det är konstigt att något så stort som ett SM-broms helt kan dra luften ur lungorna på en. Jag trodde det skulle medföra motivation och liknande uppiggande saker, men det är helt tvärtom. Luften har verkligen gått ur mig. Jag har ju uppnått mitt mål och överstigit det med hästlängder, vad ska jag nu göra? Jo, sätta upp nya mål såklart. Och det är faktiskt precis vad jag ska sätta mig ner och göra nu :) Puss på er godingar!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dani, klart det tar tid för allt att sjunka in!
Du är grym, så sjukt värd 3e platsen!
GRATTIS Danai!!

2012-11-08 @ 20:02:00
Postat av: Emelie

http://johanssonsen.se/2012/november/mina-storsta-forebilder-inom-ridsporten-hoppning.html#comment

DU är min stösta förbebild inom ridningen! (över Roffe, hehe :) )

GRATTIS till dig och Tango, ni är bäst! <3

2012-11-08 @ 20:33:54
URL: http://johanssonsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0