Kaos

Hej pÄ er!
 
Idag Àr allting bara kaos. Idag nÀr jag vaknade hade jag fÄtt sms frÄn mamma. DÀr stod att hon var pÄ akuten med min bror Marcus för att han mÄdde sÄ dÄligt. Han har varit vÀldigt sjuk ett par dagar men idag var det tydligen sju resor vÀrre. Tills jag vaknat och kommit upp ur sÀngen hade de konstaterat att han har körtelfeber, och bli hans ens lite vÀrre sÄ ska han lÀggas in pÄ Falu Lasarett. Usch, stckars, stackars, honom.
 
Dessutom var Tango OTROLIGT svullen i höger framben runt skenbenet igĂ„r kvĂ€ll. Hon var hemskt öm och ville inte stĂ„ pĂ„ det benet alls - PANIIIIIK! VeterinĂ€ren kom ut i förmiddags och konstaterade att hon har en rejĂ€l inflammation i benet, sĂ„ korta promenader varannan timme Ă€r det som gĂ€ller för henne nu. Jag var LIVRÄDD att det var en senskada men som tur var sĂ„ var det nĂ„got betydligt "bĂ€ttre". SĂ„ hon Ă€ter Metacam nu ett tag.

Tur ÀndÄ att detta hÀnde efter och inte innan SM..!
Till rÄga pÄ allt detta sÄ har vi Open House i butiken idag sÄ det Àr folk överallt och hej och hÄ.. Men nu Àr vÀl lÀget mer elle rmindre under konstroll sÄ jag Ätminstone kan gÄ ner och rida tvÄ stora hÀstar. Idag Àr det plusgrader igen sÄ det blir jobb pÄ banan för dem idag :)
 
Ja, hoppas ni har en lugnare lördag Àn sÄhÀr hörrni ;) PUSSSS
 
 
Filippa:

Hej, fy vad synd med Tango :(
Min Tingis har fÄtt samma skada pÄ höger fram, hon var extremt svullen och kunde inte gÄ pÄ benet de första tvÄ dagarna, sen började hon sÀtta ner foten med halta rejÀlt. LÀkningstiden tror jag var 3-4 veckor. Iallafall, köp zinka-bandage! Linda pÄ och ha dem pÄ i tre dygn, svullnaden gÄr ner och stödjer senan. Hoppas hon blir bÀttre snart!

Kommentera inlÀgget hÀr: