Kaos

Hej på er!
 
Idag är allting bara kaos. Idag när jag vaknade hade jag fått sms från mamma. Där stod att hon var på akuten med min bror Marcus för att han mådde så dåligt. Han har varit väldigt sjuk ett par dagar men idag var det tydligen sju resor värre. Tills jag vaknat och kommit upp ur sängen hade de konstaterat att han har körtelfeber, och bli hans ens lite värre så ska han läggas in på Falu Lasarett. Usch, stckars, stackars, honom.
 
Dessutom var Tango OTROLIGT svullen i höger framben runt skenbenet igår kväll. Hon var hemskt öm och ville inte stå på det benet alls - PANIIIIIK! Veterinären kom ut i förmiddags och konstaterade att hon har en rejäl inflammation i benet, så korta promenader varannan timme är det som gäller för henne nu. Jag var LIVRÄDD att det var en senskada men som tur var så var det något betydligt "bättre". Så hon äter Metacam nu ett tag.

Tur ändå att detta hände efter och inte innan SM..!
Till råga på allt detta så har vi Open House i butiken idag så det är folk överallt och hej och hå.. Men nu är väl läget mer elle rmindre under konstroll så jag åtminstone kan gå ner och rida två stora hästar. Idag är det plusgrader igen så det blir jobb på banan för dem idag :)
 
Ja, hoppas ni har en lugnare lördag än såhär hörrni ;) PUSSSS
 
 

Kommentarer
Postat av: Filippa

Hej, fy vad synd med Tango :(
Min Tingis har fått samma skada på höger fram, hon var extremt svullen och kunde inte gå på benet de första två dagarna, sen började hon sätta ner foten med halta rejält. Läkningstiden tror jag var 3-4 veckor. Iallafall, köp zinka-bandage! Linda på och ha dem på i tre dygn, svullnaden går ner och stödjer senan. Hoppas hon blir bättre snart!

2012-11-10 @ 17:54:38
URL: http://filippaj.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0