Julafton väntas

Nu är hjälmen beställd. Det blev svart med guld överallt, tror den kommer bli gudomligt snygg. Frågade ägaren av Top Rider vad som glittrar mest av svart och guld och han sa att det var guld - alltså var valet ganska självklart. Inom 4 veckor bör denna vackra skapelse ha landat hemma hos mig. TUSEN TUSEN MILJARDER TACK MORMOR OCH MORFAR!!!!! ("Moffis" är för övrigt mitt smeknamn på morfar för er som undrade :))
 
 
Utöver detta väntar jag på min SM rosett som var felbeställd - den var nämligen för liten. Så en ny och ännu finare väntas komma inom de närmaste tre veckorna - hela vägen från England!
 
 
På SM fanns även företaget Exklusiv Horse Wear på plats, och då passade jag på att beställa ett ländtäcke. Jag äger faktiskt inget vattentätt ländtäcke som är fint nog att ha med på tävling, så det fick bli ett marinblått med vit och guldfärgad kant - kommer bli dunderläckert tror jag!
 
Såhär fast marinblått kommer det bli!
 
 
Sen så glömde jag och mamma hämta ut mina hederspriser från bronset igår (hur man nu kan lyckas göra det..). Det var ju lite kasoartat efter prisutdelning med kort, intervjuer, hoppa av och på hästar för att bli fotograferade av Ridsport osv. Men där ingår bland annat ett splitter nytt BackOnTrack täcke och en massa annat! Så den skulle antingen skickas upp till oss eller så får vi den på Grevagården Christmas Show :D
 
 
Så nu väntas det grejer här hemma, så himla roligt att vänta på paket tycker jag - och nu helt plötsligt blev det en hel del saker att vänta på! Happyhappy!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt Danai!

Kom in på din blogg för någon månad sen och kikar in lite då och då. Blir alltid lika glad för nya inlägg. Du verkar vara en väldigt ödmjuk och härlig tjej! Och grattis till SM-bronset! Den lycka du sprider över ett vunnet brons är super! Istället för att sura över någon annan valör! Underbart!! Lycka till i framtiden!
Sånna tjejer som dig unnar man framgång!

2012-11-06 @ 19:49:39
URL: http://www.stallcourage.blogspot.se
Postat av: Teambracke

Du är riktigt värd det här Danai! Vi alla på teambracke följer din blogg flitigt och gillar dig och dina hästar skarpt. Du är en stor förebild för så otroligt många och använder ditt inflytande på människor på bästa sätt. Fortsätt bara som du gör och du kommer gå låångt. Vi tjejer på teambracke följer dig spänt och önskar dig allt lycka. kram

2012-11-06 @ 21:00:37
URL: http://teambracke.blogg.se
Postat av: Magdalena

Kan du inte göra ett inlägg med "hästar genom åren"? :)

2012-11-07 @ 09:53:00
Postat av: Emeline Adolfsson

Här sitter jag i Varberg och läser dina inlägg med världens största leende !
Du är så jäkla värd detta Danai!
Är stolt över att vara din bloggläsare!!!

2012-11-07 @ 21:33:02
URL: http://emelinez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0