God eftermiddag

HEEEJ!
Jag vet att jag Àr vÀrldens sÀmsta bloggare för tillfÀllet emn det finns faktiskt bra anledningar till detta:
1. Jag har SJUKLIGT mycket i skolan föt tillfÀllet. Vi snackar prov och inlÀmningar heeeela tiden. Usch.
2. Min Àlskade Macbook har begÄtt sjÀlvmord. Internet Àr helt dött pÄ den och mobilt bredband Àr segare Àn segast ute hos oss. Den ska in pÄ lagning sÄ dÀrför har jag inte kunnat skriva nÄgot. 
 
Men nu Àr jag hemma hos Karwan och kan blogga frÄn hans dator iallafall :D HÀstarna har gÄtt bra hela veckan och idag eller imorgon ska fluffmonstren klippas inför sista tÀvlingen för iÄr pÄ GrevagÄrden. Tangos ben Àr bra nu och hade tÀnkt rida henne nu igen den hÀr veckan. Saknat det!
 
 
Idag ska Perlan gĂ„ lite koordination och Lillbabs ska ut i skogen - hon har gĂ„tt pĂ„ banan hela veckan. tango ska med mig ut och springa hon ;) Sedan ska jag plugga vidare lite ikvĂ€ll, blĂ€. PUSS PÅ ER, bloggningen blir bĂ€ttre snart jag lovar!
 

So much stuff to do yet so little time.

Herregud. Jag tror skolan vill ta kol pÄ mig. Eller Ätminstone se till med 100% sÀkerhet att jag inte hinner med mina hÀstar JESUS CHRIST.
    Idag red jag iallafall innan skolan, Perlan och LIllbabs :D Red ute pÄ bÄda damer en svÀng, ganska jravlöst mysigt pass pÄ perlan. Lillbabs fick gÄ ett ordentligt pass pÄ en Äker jag hittade. Hon var helt knasig idag, kunde inte koncentrera sig alls och tyckte höger varv var ett dumt varv sÄ det kunde vi tydligen strunta i helt, om hon hade fÄtt bestÀmma. Menmen, hon fann sig i det ocksÄ, sÄ smÄningom, tack gode gud för lugn, fin klassisk musik nÀr man har sÄdana hÀr kÀmpiga pass.
 
 
Sedan var jag alltsĂ„ till skolan och nu sitter jag hĂ€r och ska plugga vidare. Pfft. Som om det inte rĂ€cker med att vi Ă€r dĂ€r 8 timmar om dagen. BlĂ€. Tacka fasen för att jag tar studenten i vĂ„r, det gör man sig fan förtjĂ€nt av alltsĂ„! Nu ska jag sluta slösa dyrbar plugg-tid (urk) och Ă„tergĂ„ till mitt arbete. Är som en slav för bövelen. Jag vill rida. Jag vill trĂ€na och tĂ€vla och putsa och fixa nere i stallet. Men nÀÀÀÀ :( Jaja vi hörs imorgon, PUSSHEJJJJ
 
Ni fÄr en bild pÄ Tango bara för att hon Àr bÀst i vÀrlden.

Globen Horse Show

HallÄÄÄ!
 
Vilka av er ska till Globen? Jag ska dit pÄ lördag förmiddag och söndag eftermiddag/kvÀll och heja pÄ mina kompisar som kvalat till Prins Carl Philips pris! Helcoolt att man kÀnner och har trÀffat ponnyryttarna som Àr dÀr iÄr, ska skrika högst av alla pÄ dem :D En hel shopping ska det bli ocksÄ, Àr bland annat pÄ jakt efter ett par bruna Veredus teknikskydd.
 
KUL SKA DET IALLAFALL BLI! Har inte varit dÀr sedan 2009..