LYCKLIG DAJJAN

Nu Àr den Àntligen avklarad. Debuten i 1,40. Och vilken debut sedan! Orkar inte förklara sÄ mycket runtomkring som jag brukar. Lillbabs var helt grym. Vi hade inte problem pÄ en enda distans förutom i en kombination dÀr jag kom kort in. Det var en rÀcke-oxer kombination som stod i uppförsbacke och var vÀldigt lÄng, sÄ att komma kort in pÄ den var inte sÄ lyckat, haha. Men lillbabs strÀckte sig som en katt över och snuddade bakbommen med bakbenen sÄ den trillade. Annars en flÀckfri runda som kÀndes otroligt bra trots att jag blev hoppad ur sadeln jÀmt och stÀndigt. Fantastiska, underbara Lillbabs! 4 fel i 1,40 debuten Àr enormt bra, jag flyger pÄ rosa moln efter denna runda!

 
 
 
Underbar kÀnsla, kan lova att detta gav mersmak!
 
Tusen tack för alla tips om var man kan hitta schabraket i inlÀgget nedan ocksÄ, hoppas pÄ att kunna bestÀlla ett i dagarna! FortsÀtt kom med tips om ni har nÄgra, allt Àr vÀlkommet. VÀrldens bÀsta lÀsare som hjÀlper till nÀr ni behövs :*

Perlis 1,30

Nu har Perlis gĂ„tt dagens 1,30. Hon var sĂ„ fin. Idag hoppade hon som en rund miljon, herregud sĂ„ hon flög! En liten ryttarmiss ledde till ett stopp och en rivning (överkomprimerade henne lite andra gĂ„ngen) pĂ„ fjĂ€rde hindret, men vad gör det nĂ€r hĂ€sten var sĂ„ superb? Älskar henne, Ă€lskar Ă€lskar Ă€lskar henne, underbara hĂ€st!!!

 
Svar: Valde att svara pÄ bloggen sÄ ni alla ser. Jo, det "fula" blÄ schabraket med vÄr klubblogga pÄ Àr mitt personliga favoritschabrak. Det Àr urtvÀttat och jag anvÀnder det oftast bara hemma och nÀr jag trimmar, men förra helgen var vi pÄ en förhÄllandevis liten tÀvling och dÄ orkar jag inte klÀ upp dem sÄ mycket, sparar pÄ "de fina" schabraken lite :)
 
AngÄende benskydden sÄ har jag ju lÀnge vÀntat pÄ min nya sadel som det Àr meningen som hon och Lillbabs ska ha, och jag har inga svarta som passar Perlan. Kan ju inte springa och köpa Veredusskydd som jag bara ska ha nÄgra mÄnader liksom :) SÄ dÀrför Àr det lite blandad kompott just nu men till nÀsta tÀvling ska de nog vara matchade och fina. Tycker iallafall att det alltid Àr finast "alla remmar" inkl. sadel ska vara samma fÀrg pÄ hÀsten, benskydden Àr inte liiika viktiga, haha :) Men givetvis ska det matchas! Om jag har rÄd att köpa nya grejer till damerna...

 
 

KULDAG.se

Jaha. Detta sög ju. TÀvlingen skulle egentligen ha börjat klockan 09.00 idag men pÄ grund av skitvÀdret sÄ flyttades det först fram till 10.00 och nu till 12.00. FÄr vÀl se om vi kommer igÄng överhuvudtaget idag..  Perlan ska iallafall gÄ 1,30 idag och Lillbabs ska som sagt debutera 1,40. Men börjar det ösreghna efter 1,30:n (det Àr en 1,50 mellan 1,30 och 1,40) sÄ hoppar inte Lillbabs idag helt enkelt. Det Àr ju trots allt bara en tÀvling, kÀnns inte vÀrt att riskera bÄde liv och lem för det.
 
Lillbabs nÀr vi tog vÄr första seger (i ösregn). Linslusen.
 
Lillebabs Ă€r trimmad idag iallafall och hon var gudomligt fin! Lugn och avspĂ€nd med en rund galopp runt innerskĂ€nkeln men utan att förböja sig vilket hon gĂ€rna gör. Det Ă€r skillnad mot den Lillbabs jag började rida, som var stel, trippig och stressad. SÅ roligt att det gĂ„r framĂ„t, och det Ă€r ju bara applĂ„dera Ulle som alltid kan fĂ„ fram det allra bĂ€sta ur alla ekipage. VÄRLDENS BÄSTA TRÄNARE (tillsammans med min markarbetestrĂ€nare Sussi)!! FĂ„r ni nĂ„gon gĂ„ng chansen att rida för Ulle - TA DEN.
 
Ska strax ut och göra iordning Perlisen. Kan komma med glÀdjebesked om bloggen ocksÄ - den kommer inom kort att fÄ en makeover - vilket Àr vÀldigt vÀlbehövligt! Puss pÄ er!