Om mig

Jag som driver den hÀr bloggen heter Danai Doverholt. Jag Àr en halvgrek/halvsvensk född 1995 och pluggar nu pÄ Stockholms Universitet dÀr jag lÀser företagsekonomi. Tanken Àr att sÄ smÄningom rikta in mig pÄ Àmnet marknadsföring och sedan jobba med reklam, PR och liknande. Jag Àr en otroligt mÄlinriktad och för det allra mesta positiv och glad mÀnniska som verkligen brinner för hÀsthoppning.

 Jag Àr född i Aten i Grekland och dÀr bodde jag med min mamma och lillebror Marcus tills jag var 8. 2003 flyttade vi till gÄrden min familj fortfarande bor pÄ i Södra Dalarna, och det var i och med den flytten som mitt hÀstintresse tog fart pÄ riktigt. Jag pendlar för tillfÀllet mellan Avesta och Stockholm. Jag har en lÀgenhet i centrala storstaden, men Àr egentligen bosatt i Avesta dÀr jag och min sambo Jonathan har en liten 3a.

 Jag har sedan vi flyttade till Sverige haft ett antal olika ponnyer och hÀstar i alla kategorier (se "HÀstar jag haft"), och tÀvlat upp till internationell nivÄ i hoppning. Har ridit ungponnychampionat, elitlag sedan 2006, SM pÄ bÄde ponny och hÀst osv osv. Jag har mest Àgnat mig Ät att rida in och rida till ungponnyer under min ponnytid och fick inte nÄgon Àldre, mer fÀrdig ponny förrÀn vi köpte min D-ponny Tango Är 2009.

SM - brons med Tango 2012

 

 

Just nu har jag tvĂ„ egna hĂ€star och det Ă€r Felicity Flash (”Flisan”), ett Oldenburg sto f.07 e: Lordanos-Grandero som jag köpt sjĂ€lv och Hammerhead ("Hampus" f.12 e: Baltimore-Everest). TĂ€vlar med mĂ„tta just nu och har sĂ€nkt mina prestationskrav rejĂ€lt. MĂ„let 2014 Ă€r att starta nĂ„gra 1,30. Under hösten ska Hampus Ă€ven sittas in lite.

 

HÀr pÄ bloggen kommer ni att fÄ ta del av allt som hÀnder i mitt liv. TrÀningar, tÀvlingar, tips pÄ övningar, plugg, utrustning, bilder- allt. Jag hoppas ni finner bloggen trevlig och kikar in regelbundet ;) Puss och kram

Mikaela :

Hej! Har du kvar den svarta Prestige hopp gjorden? IsÄntfall vill jag köpa den! Smsa mig pÄ 0735709903!

Victoria:

Dags att uppdatera infon hÀr? Haha!

Svar: JAG VEEEET haha!! MÄste bara fixa mitt nÀt hÀr ute i skogen, funkar sÄ otroligt dÄligt sÄ det Àr inte lönt att sitta och pilla med det hÀr, haha!
Danai Doverholt

Joakim:

Hej!

Jag Àr en researcher frÄn produktionsbolaget ALASKA . FIlm & TV och vill jÀttegÀrna kontakta dig.

Hör av dig!

Kommentera inlÀgget hÀr: