Om mig

Jag som driver den här bloggen heter Danai Doverholt. Jag är en halvgrek/halvsvensk född 1995 och pluggar nu på Stockholms Universitet där jag läser företagsekonomi. Tanken är att så småningom rikta in mig på ämnet marknadsföring och sedan jobba med reklam, PR och liknande. Jag är en otroligt målinriktad och för det allra mesta positiv och glad människa som verkligen brinner för hästhoppning.

 Jag är född i Aten i Grekland och där bodde jag med min mamma och lillebror Marcus tills jag var 8. 2003 flyttade vi till gården min familj fortfarande bor på i Södra Dalarna, och det var i och med den flytten som mitt hästintresse tog fart på riktigt. Jag pendlar för tillfället mellan Avesta och Stockholm. Jag har en lägenhet i centrala storstaden, men är egentligen bosatt i Avesta där jag och min sambo Jonathan har en liten 3a.

 Jag har sedan vi flyttade till Sverige haft ett antal olika ponnyer och hästar i alla kategorier (se "Hästar jag haft"), och tävlat upp till internationell nivå i hoppning. Har ridit ungponnychampionat, elitlag sedan 2006, SM på både ponny och häst osv osv. Jag har mest ägnat mig åt att rida in och rida till ungponnyer under min ponnytid och fick inte någon äldre, mer färdig ponny förrän vi köpte min D-ponny Tango år 2009.

SM - brons med Tango 2012

 

 

Just nu har jag två egna hästar och det är Felicity Flash (”Flisan”), ett Oldenburg sto f.07 e: Lordanos-Grandero som jag köpt själv och Hammerhead ("Hampus" f.12 e: Baltimore-Everest). Tävlar med måtta just nu och har sänkt mina prestationskrav rejält. Målet 2014 är att starta några 1,30. Under hösten ska Hampus även sittas in lite.

 

Här på bloggen kommer ni att få ta del av allt som händer i mitt liv. Träningar, tävlingar, tips på övningar, plugg, utrustning, bilder- allt. Jag hoppas ni finner bloggen trevlig och kikar in regelbundet ;) Puss och kram


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Hej! Har du kvar den svarta Prestige hopp gjorden? Isåntfall vill jag köpa den! Smsa mig på 0735709903!

2013-10-20 @ 12:16:39
URL: http://nattstad.se/teamrimdsj%C3%B6
Postat av: Victoria

Dags att uppdatera infon här? Haha!

Svar: JAG VEEEET haha!! Måste bara fixa mitt nät här ute i skogen, funkar så otroligt dåligt så det är inte lönt att sitta och pilla med det här, haha!
Danai Doverholt

2017-10-11 @ 19:50:32
Postat av: Joakim

Hej!

Jag är en researcher från produktionsbolaget ALASKA . FIlm & TV och vill jättegärna kontakta dig.

Hör av dig!

2017-10-24 @ 16:58:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0