Nu blev det liv i luckan

Tjo pÄ er!
 
De flesta inom hÀstvÀrlden vet nu att Nellie Berntsson blev krÀnkt och allt vad det nu var av överdomaren pÄ Ridsport Ponny Cup finalen. Jag tÀnker inte ta stÀllning till om domaren gjorde rÀtt eller fel, men jag tÀnker dÀremot ta stÀllning till hur folk reagerar pÄ det. Det Àr förjÀvligt rent ut sagt. För det första sÄ mÄste Nellie tÀnka sig för nÀr hon skriver ut sÄdant hÀr pÄ sin blogg, för Àven om hon inte kan stÄ för vad som kommenteras sÄ Àr det ÀndÄ pÄ henne det hÀnger. Det Àr henne alla kommer skylla pÄ sen. Sjukt stort ansvar för den tjejen.
Men det Àr ÀndÄ bara tragiskt att se hur folk reagerar. I tron pÄ att det Àr en bra sak skriver de att de ska döda överdomaren som förstörde allt för Nellie oosv osv.. JA MEN HERREGUD?!? Ni hör ju hur det lÄter? Det Àr ju helt absurt att en liten tjej kan skapa en sÄdan vÄg av hat. Jag har absolut inget otalt med Nellie, jag brukar hÀlsa pÄ henne pÄ tÀvlingar osv (Àven om hon förmodligen tror att jag Àr nÄgon av hennes fans, haha) och hon Àr alltid trevlig utÄt och sÄ. Absolut inget illa menat mot henne.
 
Men faktum kvarstĂ„r. NĂ€r man sitter bakom en dator och sĂ€nder ett meddelande om hur illa en viss person betett sig till sina 10 000 blogglĂ€sare, dĂ„ mĂ„ste man tĂ€nka sig för. För bakom datorn kan folk sĂ€ga vad som helst till vem som helst. Det Ă€r hemskt. Och för övrigt sĂ„ tycker jag att alla som inte var dĂ€r pĂ„ plats eller har personlig anknytning till domaren eller familjen Berntsson ska hĂ„lla sig pĂ„ ytlig nivĂ„ och skriva saker som "Ă„h vad trĂ„kigt, lider med dig", inte "FAN JAG SKA DÖDA KÄRRINGEN SOM GJORDE SÅHÄR MOT DIG NELLIE I LOOOOVE YOOOOOOU!!!!!". Men det kanske bara Ă€r jag, who knows. Nu har jag sagt mitt iallafall, tycker det Ă€r trĂ„kigt att hĂ€stmĂ€nniskor kan blĂ„sa upp en storm av en liten vindpust pĂ„ 2 sekunder. Men sĂ„ Ă€r det! SĂ„ som det var skrivet pĂ„ Nellies blogg tycker jag hela incidenten lĂ€t vĂ€ldigt trĂ„kig, verkligen. Men jag var som sagt inte dĂ€r. Sjukt trist för Nellie att avsluta karriĂ€ren med Bellman sĂ„ iallafall, det Ă€r ju ett som Ă€r sĂ€kert.
 
http://www.tidningenridsport.se/Nyheter/Sverige/2012/8/Overdomare-hotad-/#comment-632826756
 

Mmmmmmmyyyys

Åh vad underbart det Ă€r att vara med pojkvĂ€nnen efter 11 dagar utan hjĂ€rtat! Kom hem idag efter att ha sovit hos familjen Ågren igĂ„r. FÖRSTÅR NI ATT FILIP TOG SM BRONS?! ATT HAN VAR EN RIVNING FRÅN GULD?!?! SĂ„ otroligt duktig, sjukt kul för honom verkligen!
 
Red iallafall Tango idag och kingen var lika fin som vanligt, inte riden pÄ lÀnge men hon bara faller tillbaka i det gamla vanliga flowet pÄ en gÄng, hur mysigt som helst! :D
 
 
Det har kommit lite frÄgor om inte Karwan skulle kunna skriva ett inlÀgg hÀr pÄ bloggisch. Vad vill ni att han ska skriva om i sÄ fall? Vill ni att han ska svara pÄ frÄgor eller hur vill ni? :D
 
Det ligger i era hÀnder kÀra lÀsare, för nu ska vi tjocka oss med chips innan jag ska gÄ första skoldagen imorgon, huhu.. GODNATT!

Goddaaaaaagens

Heeeeej pÄ er :)
 
HÀr regnar det. Passar mitt humör utmÀrkt om jag ska vara Àrlig. Som nÄgra av er sÀkert redan sett pÄ Equipe sÄ hade jag och Lillbabs tvÄ ner i grunden i 1,30 idag. Hon blev lite stark osv osv sÄ vi fick helt enkelt inte till det riktigt idag. Usch vad besviken jag Àr. Inte arg, bara besviken. Menmen, tar ÀndÄ med mig en sjukt bra runda frÄn igÄr hem, den rÀcker lÄngt :) Bryt ihop och kom igen som det heter! Lillbabs var iallafall nöjd med att fÄ en massa kakor efterÄt och slafsade ner hela mig, knashÀst :)
 
 
Jaja, ska vÀl gÄ och gratulera Filip som vann snart iallafall! TÀnk att Dajjan ALDRIG kan vara bÀttre Àn honom, haha ;) Puss pÄ er godingar, ni Àr bÀst
 
 
Svar: SÄ förutom att jag gör fel pÄ varje hinder sÄ rider jag grymt? Haha :D Ser det ut som om OS-hÀstarna skenar runt banan? Grejen Àr att man ska ha tryck i galoppen, rider man pÄ fart har hÀsten inte en chans att komma upp i luften utan hoppar bara framÄt och dessutom blir tekniken mycket sÀmre eftersom den liksom inte hinner med sig sjÀlv eller vad man ska sÀga. Det alla har sagt till mig hÀr pÄ plats Àr att jag red i ett bra tempo, för gÄr det fortare hinner hon inte med. NÀr det Àr sÄhÀr högt mÄste hÀstarna hoppa uppÄt och vÀlva sig över hindren, det gÄr inte pÄ nÄgot annat sÀtt :) vattengrav Àr egentligen inget speciellt, hÀstarna kan komma pÄ omtramp och ÀndÄ klara det, hon tittade pÄ det bara :) Dessutom Àr jag ovan vattenridare sÄ det var lite bÄda tvÄ som gjorde det knasigt dÀr :D
 
Men som sagt, det Àr allt annat Àn fart som gÀller. Bra glopp med tryck i svÀngen och sedan hÄlla ihop mot hindren en aning sÄ att bakbenen kommer in under hÀsten och den kan hoppa upp ordenligt :) Att jag backar in i hindren hÄller jag faktiskt inte med om, förutom pÄ tredje hindret nÀr hon hade korsgalopp i svÀngen och allt ;) Men hÀrligt med lite Äsikter iallafall, Àven om dessa var lite felplacerade enligt mig :)) Kanske ser konstigt ut pÄ filmen eller nÄgot, vem vet.