Special price, only for you

Jag har positiva nyheter för alla er som funderade pÄ att köpa stalltÀckena frÄn JW, de med flaggan i bogvecket ni vet? :DDe kommer att kosta 1 499;- ut till kund hÀr i Sverige. Men eftersom ni, mina kÀraste lÀsare Àr allra, allra bÀst sÄ fÄr ni 200;- rabatt om ni förbestÀller dem hos PonnyPrakt Ànda fram till den 6e Oktober!

Ni kan isf slÀnga ivÀg ett mail till info@PonnyPrakt.se. De finns i storlekarna 125cm till 145 cm, sÄ passa pÄ nu! :)

Trött Danai

Hej kÀra ni.

UrsÀkta min dÄlig uppdatering, men jag har ett liv, haha :) NejdÄ, skÀmt Äsido sÄ Àr det hÀr inte den bÀsta perioden jag varit med om i mitt liv, tvÀrtom Àr den ganska sÄ jÀkla vÀrdelös faktiskt. ;) Menmen, det gÄr vÀl över, det mesta gör ju det :) Kom hem sent frÄn stan, sÄ det blir ett mörkt ridpass pÄ bÀstaste Pepsi. Ska kolla igenom dressyrprogrammet nu sÄ att jag har lÀrt mig rÀtt, sedan bÀr det av ner till banan för ett dressyrpass som heter duga inför morgondagen!SĂ„ otroligt snygg min!


Nej hörrni, ska kolla igenom det dÀr programmet nu. Kan Àrligt sÀga att jag inte har nÄgon lust överhuvudtaget att tÀvla imorgon (nej, det har inte att göra med att det Àr dressyr ist. för hoppning - jag lovar), men vad gör man inte nÀr man blivit utvald till ett lag? Jo dÄ biter man ihop och kör racet ÀndÄ, och det tÀnker jag ocksÄ göra ;) Ha det gött, bestest - pussss

Finfina damer

Tango njöööt av vÄr promenad idag kan jag lova :D var ute i en timme med henne och lÀt henne kÀka massa grÀs, blandat med kakor och extremt mycket kÀrlek :) SÄ nu Àr Àven hon nöjd och glad, finaste pÄllen!

Älskar grimman hon har pĂ„ sig! Den fick vi i present av mammas kompis nĂ€r vi vann DM. Helt handdgjord Ă€r den, varje liten detalj av den. Helt perfekt till min indianpĂ„lle :D
Pepsi var ocksÄ fin idag, vÀldigt ojÀmn i sidorna, men pÄ slutet löste det sig ganska bra. red lite mer "dressyrigt" idag, och imorgon blir det programtrÀning till tusen!

HAHA, "gillar" min sits.. Snacka om att jag överdrev nÀr mamma sa Ät mig att luta mig bakÄt mer.. Sitter inte sÄdÀr normalt, jag lovar :D Pepsi Àr iallafall fin!
Nu ska jag hem till Ulrik och Àta ihjÀl mig pÄ PANNKAKOOOOR! Puss pÄ er, ha en superskön torsdagskvÀll!