Nytt i Danaisans pÄllegarderob

Var bara tvungen at berÀtta för er att jag fÄtt tag pÄ ett par sÄdana hÀr snyggingar frÄn JW! :D


JW "Bling" heter de och de Àr om ni kanske ser diskret blingade pÄ bakfickorna. Personligen tycker jag att de Àr ruksigt snygga och eftersom de Àr diskreta och passar till i princip allt :D Dock har jag aldrig ridit i helskodda ridbyxor förut, men det ska nog gÄ bra, de flesta jag frÄgat verkar föredra helskodda iallafall. Vad tycker ni bÀst om?

De ska iallafall invigas pÄ Lotta trÀningen imorgon! För mig Àr de en stor hiss, Àven fast jag inte ridit i dem Àn, haha.. Vad tycker ni? Gillar ni dem? NÄgon som ridit i dem och har nÄgot att sÀga? :D

Prislappen för dessa Àr:
Helskodda: 1099;-
KnÀskodda: 959;-

Nyheterna

GodkvÀll. HÀr Àr nyheterna frÄn KlarsgÄrden i Hede.

Danai Doverholt red bara en ponny idag dÄ hon inte kÀnde sig helt frisk. Hon hade kÀningar av fross, halsont och huvudvÀrk och trots att hon tog medicin för det sÄ försvann inte sjukdomskÀnslan. Detta ledde till att hon bara red D-ponnyn pepsi Light E, och sedn bestÀmde sig för att klippa samma ponny efter ridturen, nÄgot som visade sig vara vÀldigt nödvÀndigt dÄ ponnyn sÄg ut som en björn.

Kvarlevorna av ponnyns pÀls.


Pepsi Light E skötte sig för övrigt utmÀrkt pÄ ridpasset, trots att hon var vÀldigt pigg. Danai var mycket nöjd med henne och ser fram emot trÀningen för Lotta Björe i Enköping imorgon.

Det hÀr var nyheterna frÄn KlarsgÄrden, vi hoppas ni fÄr en trevlig kvÀll.

Aaaand, I'm back (again)!

HEJ KÄRA LÄSARE!

Har Àn sÄ lÀnge inte vÄgat kolla hur mycket min statistik sjunkit under denna helg, men det Àr nog mycket iallafall, hehe.. Jag har haft en underbart mysig helg med min kÀra pojkvÀn iallafall, jag behövde verkligen komma bort frÄn allting nÄgra dagar.

Hade ju tÀnkt att jag skulle blogga uppifrÄn, sÄ jag var hurtig och köpte pÄfyllning till vÄrt mobila  bredband och allt, men eftersom stugan ligger mitt ute i ingenstans och Telia Àr det sÀmsta som finns sÄ fungerade det inet överhuvudtaget, tyvÀrr.. Men nu Àr jag som sagt hemma igen! :D Ska alldels strax ut och ridas PÀrlis och Pepsi, skulle bara checka in hÀr först ;)

Grym liten tiger det dÀr, eller vad sÀger ni? Bild tagen av Emma WillgÄrd (sÀg till om du vill att jag tar bort den)


Ska för övrigt ta och kÀka massor med piller nu, Àr sjuk igen :D Haha, vore ju synd att vara frisk en mÄnad i taget menar jag ;) Hehehe, jaja, OMega 3, vitaminer, ipren, alvedon, grekiskt penicillin, halstabletter och febertermoter here i come! ;) Haha, vi hörs nog senare kÀra readers, puss pÄ er gull.