SHUBRE

SItter hÀr o latar mig framför datorn med keviiiiiin :))

TĂ€vlingen gick super igĂ„r, men de Ă€r sĂ„ seeeegt med lokalt! Bara en inne pĂ„ banan osv.. BLÄÄÄÄ, vi var inte hemma förrĂ€n vid 8!
Frizzan va som Frizzan Ă€r, hetset sjĂ€lv, bĂ„de pĂ„ framhoppningen och inne pĂ„ banan, blevlite mkt för henn med alla hĂ€star o sĂ„.. Men hade ett ner i LC o utgick  efter 3an i LB, hopn var sĂ„ gryyyyyymt stressad.. SÅjag och mamma har bestĂ€mt att jag iaf inte ska tĂ€vla/hoppa henne nĂ„t mer.. :/ Trist pĂ„ en sĂ„ fin polle, men dte kommer aldrig funka med henne och min ridning.. SĂ„ om vi inte blir av med henne till vĂ„ren sĂ„ betĂ€cker vi henen med nĂ„n luuuuuugn hingst ;)

Pepsi var VÄLDIGT pĂ„ hugget! Har förresten inte hunnit fĂ„ bild av mamam pĂ„ hur hon sĂ„g ut, men ikvĂ€ll sĂ„! Hon var superpigg, hade tyvĂ€rr ett jĂ€kla pet i omhoppningen för att jag skulle ha gett henen mer plats pĂ„ ett rĂ€cke, men som vanligt snabbaste tiden med över 2 sekunder ;) Haha, kom iaf 3a! :D Duktiga Pepsiii!NU sÄ ska jag ha mental trÀning med vÀrldens bÀsta Anders!

Ha't braaaaaa :D
Kategori:

Hej pÄ er, nu Àr vi pÄ g till tÀvling!

Kommer bild senare pÄ hur vacker pepsi Àr! HalloweenpÄlle sÄ de bara skriker om det kan jag lova! Ska svara pÄ johannas kommentar medan jag ÀndÄ inte har nÄt annat att göra ;) Jag tÀnkte att jag kan kanske lÀgga upp bilder pÄ hur jag stretchar? Blir sÄ komplicerat att förklara :) men det kommer bilder typ imorgon om jag har tid! Nu ska jag ta och vara social med vÀrldens bÀsta hÀstskötare MARIA! :D puss!
Kategori:

Snabbt inlÀgg innan jag dejtar kudden!

SÄg att jag fick en frÄga om varför mina pollar hÄller sig friska!

SÄhÀr Àr det: MIna hÀstar fÄr vara hÀstar. Dom gÄr i ordentliga hagar med kompisar :) Efter ridning stretchas dom alltid, benen, nacken och ryggen, och om de gjort nÄt speciellet (hoppat, lÄnga intervaller, hÄrt underlag osv) sÄ linimentas de pÄ ryggen och alla fyrabenen frÄn knÀna(haserna ner under kotorna. Tango, som Àr lite gallig och har varit lite "knölig" i ryggen sover med Back On Track stallbandage pÄ benen och Back On Track tÀcke, och sedan vi började med det har det aldrig varit nÄt med henne :D

SÄ jag gör vÀl egentligen inget speciellt, ser bara till att vara noggrann efter ridpassen ;) SjÀlvklart rids ocksÄ hÀstarna med framskydd och oftast bak skydd ocksÄ! :)

 

hoppas att de hjÀlpte, superkul att ni frÄgar saker! :D

nattinatt!
Kategori: