Hemma och trött.

Tjaaa :D

För det första: YEY! Snön höll pÄ att smÀlta bort idag! Tills det började fucking snöa igen >< Fick fan damputbrott pÄ det (a'

För det andra: Jag har ridit DenniePonk idag ;D KonditionstrÀning i snö upp till magen pÄ hÀststackarn, men han har urusel kondis, sÄ mer sÄnt ska det bli! (Jag tycker iaf att de Àr kul!)

För det tredje: Jag hatar melodifestivalen. Fyfan vad det suger (; Och ÀndÄ sÀtter jag mig dÀr varje lördagkvÀll prick kl. 8 och glor pÄ skiten.. Man Àr ju cepestörd..

För det fjÀrde: Imorgon har jag markarbetestrÀning med Tango :D Ska bli kulikul, hon gÄr ju som en klocka den lilla hesten :D

OCH för det femte: PÄ mÄndag Äker jag till VÀsterÄs till KEVIN :D Jag har abstinens eftersom jag inte har sett honom pÄ.... typ ungefÀr 30 timmar :O Haha ;)

Vet att jag inte Àr vÀrldsbÀst pÄ bloggning, men ni Àr ju inte sÄ hjÀlpsamma era nötter^^ SÄ nu skriver jag om det jag vill ;D Kom med förslag om ni tycker att jag Àr en trÄkig mupp :)

OCH ursÀkta stolssitsen!

Chaow (; <3Kategori:

Torsdag kvÀll..

Hejsann :D
Har faktiskt inte ridit idag, utan bara varit hemma hos kevin :P Vi kollade pÄ nÄgon cepestörd film, men den va sÄ fucked-up att jag somnade efter typ 10 minuter xD Lyckaaaaaaat!

Haha (; Men nu blir det nog att plugga, har nationellt prov i engelska och prov i kemi imorn.. Tror jag kan de mesta, engelska Àr iaf inget problem, men kemi Àr ju ett sÄnt pluggÀmne!

Aja.. nÀsta vecka Àr de iaf SPORTLOOOV! Jag blir nog bara kvar hemme och rider (; Ska ni hitta pÄ nÄt? 

TÀnkte köra en frÄgestund nÄgon gÄng oxÄ, om det finns intresse? (:

Och btw sÄ blire nog inget inlÀgg imorn, Äker upp till gÀvle direkt efter skolan och kommer hem pÄ lördag eftermiddag, sÄ ni vet :)

/D
Kategori:

TrÀnat nu (;

Tjooolahopppp :D Tango gick SUPER! Hur fin somhelst, verkligen helt över förvÀntan :P Blir nog en fin fÀlttÀvlanspolle de dÀr med (; Vi jobbade förresten mest rakriktning och övergÄngar, eftersom vi inte Àr riktigt 100% igÄng, speciellt jag ;)

FÄr bli en bild pÄ Dennie, bara för att inlÀggen blir mkt roligare dÄ (;
Kategori: