Rubrik eller nÄt sÄnt.

Till den som frÄgade om Parlanti stövlarna: Dom kostar mellan 8000-10 000mÄttbestÀllda och allt :) Mina ska dessutom ha Swarovski pÄ, och dÄ blir det ca 500 - 800 mer :)
Iaf, sĂ„ Ă€r jag nyduschad och klar nu och vĂ€ntar pĂ„ att mormor och morfar ska komma :) SĂ„ ska man tydligen klĂ€ upp sig lite och sitta i vardagsrummet och Ă€ta, vilket hĂ€nder ungefĂ€r en gĂ„ng vartannat Ă„r ;) Vet i sjutton vad jag ska ha pĂ„ mig, men de löser sig sĂ€kert :) Är ju inte den som har 1000000 partyblĂ„sor hĂ€ngande i garderoben direkt... Och kĂ€nner jag mormor rĂ€tt sĂ„ kommer alla vara nerklĂ€dda jĂ€mfört med henne, vad vi Ă€n tar pĂ„ oss :) Morfar med för den delen! Haha, dom Ă€r verkligen bĂ€st pĂ„ att klĂ€ upp sig, men Ă„ andra sidan sĂ„ har ingen hĂ€r pĂ„ klarsgĂ„rden varit pĂ„ kungamiddagar som dom har ;)
Nuu ska jag tvinga kevin att kolla pĂ„ nĂ„t program om Michael Jacksons schimpans Bubbles pĂ„ tevee :D HÖHÖ


Kategori:

Ett skööönt nytt levnadsÄr till er allihop!

Först ska jag svara pÄ tvÄ frÄgor :)
1. Hur mÄnga segertÀcken har du?
Svar: trettiofyra stycken om jag minns rÀtt!
2. Hur mÄnga vinnar rosetter har du?
Svar: jaadu, har 237 rosetter (placeringar + vinster) och av dom Àr runt 50-60 stycken blÄgula :)
_____________________________________________________________________________

Förövrigt sÄ mÄr jag mkt bÀttre idag! Fortfarande ont i halsen  o sÄ, men febern Àr nere och jag fryser inte i mitt 25 grader varma rum - tummen upp! IkvÀll kommer mormor och morfar och Kevve och firar med oss :) Vet bara att det blir varsin HUMMMMEEER till förrÀtt och Glace au Four till efterrÀtt! :D MUMMMS, tur att jag har piggat pÄ mig sÄ jag orkar myyycket mat!
Nu ska jag ta och fixa mat till alla hÀstar som strax ska in. Dom smÀller HELA tiden hÀr.. GRRRR.

Kategori:

'tis the time for another present...

NÀmligen sÄ Àr det sÄ att efter nyÄr ska vi Äka till TopRider pÄ Strömsholmiiie och prova ut ett par mÄttbestÀllda PARLANTIIII. :D Present frÄn Moffis - underbara underbara underbara morfar!

ULALAAA :D :D

Förövrigt sĂ„ har jag kĂ€kat sĂ„ mycket ipren att dom inte funkar lĂ€ngre, sĂ„ jag fĂ„r nöja mig med min 39 graders feber och packa ner mig under tre tjocka tĂ€cken och filt istĂ€llet = VARMT OCH SKÖNT.
Ciao pÄ er alla falabellor!
Kategori: