Rosettregn! :'D

GAAAAAAH vad mina hästar är BÄST! :D I LA med Dennie så satsade jag järnet o red fetaste bponnysvängarna! O guess what?
JAG VANN! :D:D
Sen med Tango satsade jag lika mkt o kom tvåa! :D:D:D:D:D så sjukt glad o supernöjd eftersom båda två var jättelydiga och lyssnade på minsta lilla.
I Msv med Dennie så red jag ganska lugnt med vände snävt. o vi VANNIGEN! :D:D Asså bättre häst får man leta efter :'')
Red liksadant med Tango, ganska lugnt men samma jättesnäva svängar som med Dennie, kom TVÅA igen :D
Nejnej, jag är inte alls üüüüüüüüberglad!? Bådar gott inför imorn, kanske debut i MsvA med Dennie då,  annars LA med Tango och Msv (elit omg. 3) med DENNIEBOOIIII :D
Filmer kommmer efter helgen :P
Ha't gööttt,  för de ska jag My och Sandra ha de! :)
PööösssN
Kategori:

Yeah let's go babes :D

Haha vad jag är glaaaad :D Ponnysarna gick riktigt bra när jag red, öven om det började med en mindre skentur runt banan på Dennie :D Red bara lösgörande och sånt inför resan til MORA imorn! :D

Sen har jag bara putsat putsat putsat och åtare putsat. Efter det har jag försiktigt lagt in allt i sadelskåpet så att allt får plats, är riktigt nöjd med mig själv faktsikt :P Ser så fint och välorganiserat ut såå :)

Har lite grejjor kvar att packa o sen ska pollarna duschas innan vi åker imorn, men vi åker ju inte förrän vid lunch så det är inga problem att hinna med :) Transporten är så sprängfull med mat att vi skulle klara oss 1 månad där uppe! Haha, mysigt iaf, att bo i den första gången nu!

Duschen väntar, sen är det kudden nästa! :D


(Suddig bild får bevisa att jag är duktigt :D)


Nattinatt! /Danaii
Kategori:

Wednesday today, Mora tomorrow!

FÖRLÅÅÅÅT för så dålig uppdatering, men har legat i sängen med sjuukt mkt feber. Vi snackar över 40 grader här people ;o  Men nu är jag nästan bra igen iaf. Mora imorn, fyfasen vad jag längtar! Ska bli ganska najs väder med, vad dom säger nu iaf, så vi får hoppas att det håller i sig. Ska ju sova i nya släpet med, det ska också vli riktigt mysigt :D Pollarna har blivit longerade o lite sånt nu när jag varit sjuk, så dom dör inte. Ska väl ta och rida igenom dem ordentligt så dom blir lösgjorda och fina idag :)

Är rätt så jättenervös för MsvA på Söndag. Men ändå känss det jäkligt kul på nåt vis. Skräckblandad förtjusning? :D Hoppas bara på en nolla så vi kvalar SM! Har ju bara 3st på mig, men det går nog bra. Förövrigt känns det som om det är dags för frukost nu!

Eftersom jag är EquestrianGuys (www.equestrianguys.se) officiella stalker så får det bli en bild på en tröja jag satt o lekte med :D HAHAH!


TTYL
Pusss/Danai